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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
17/11/2004 |
Data da última atualização: |
04/06/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
PEREIRA, J. F.; QUEIROZ, M. V. de; GOMES, E. A.; MURO-ABAD, J.I.; ARAUJO, E. F. de. |
Afiliação: |
ELIANE APARECIDA GOMES, CNPMS. |
Título: |
Molecular characterization and evaluation of pectinase and cellulase production of Penicillium spp. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Biotechnology Letters, Surrey, v. 24, p. 831-838, 2002. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Penicillium species were analyzed with molecular markers and for pectinase and cellulase production. RAPD and PCR-RFLP analysis indicated high polymorphism among at least 5 of 10 Penicillium species. Five species were chosen for pectinase and cellulase production in liquid medium and four of which appeared similar based on molecular analyses. P. brevicompactum and P. griseoroseum gave the highest pectinase production and were highly divergent by molecular techniques. |
Palavras-Chave: |
RAPD. |
Thesagro: |
Marcador Molecular. |
Categoria do assunto: |
S Ciências Biológicas |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
28/11/2012 |
Data da última atualização: |
28/11/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VIZZOTTO, M.; BIALVES, T. S.; ARAUJO, V. F.; NACHTIGAL, J. C. |
Afiliação: |
MARCIA VIZZOTTO, CPACT; T. S. Bialves, Instituto Federal Sul-Rio-Grandense Campus Pelotas Visconde da Graça.; V .F. Araujo, Universidade Federal de Pelotas; JAIR COSTA NACHTIGAL, CPACT. |
Título: |
Polpas de frutas: fonte de compostos antioxidantes. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO DE SEGURANÇA ALIMENTAR, 4., 2012, Gramado. Retorno às origens: anais. Gramado: SBCTA-RS Regional, 2012. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Polpa de frutas. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/70976/1/0000000890-Polpas-Gramado-Marcia-e-Jair.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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