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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
10/10/2023 |
Data da última atualização: |
13/12/2023 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
DELIZA, R.; CORVALAN, C.; GOMES, F.; BARQUERA, S. (ed.). |
Afiliação: |
ROSIRES DELIZA, CTAA; CAMILA CORVALAN, University of Chile; FABIO GOMES, Pan American Health Organization, United States; SIMON BARQUERA, National Institute of Public Health, Mexico. |
Título: |
Strengthening food labeling policies in Brazil. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
Lausanne: Frontiers Media SA, 2023. |
Descrição Física: |
e-book. |
ISBN: |
978-2-8325-2974-4 |
DOI: |
10.3389/978-2-8325-2974-4 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Food labeling policies can have different purposes, but consumers’ right to protection, human rights to health and to adequate food, the rights of the child and all other interdependent human rights prevail. For this reason, research that seeks to inform the best policy options in fulfilling, protecting, and respecting these rights is paramount. Brazil is known for novel research and action that have led to great advance of knowledge and policies on nutrition and health globally. Different sorts of edible and drinkable products have been historically defined as foods and manufactured and labeled to mimic foods. Unhealthy edible and drinkable commodities industry have insisted on the use of market-forged categorization of products with the purpose of demonstrating an artificial diversification of alike products, for which labeling has been an instrument of consumer deception. |
Palavras-Chave: |
Food and nutrition policies and programs; Food legislation; Healthy diets; Política de rotulagem. |
Thesagro: |
Consumidor; Rotulagem. |
Thesaurus Nal: |
Food labeling; Malnutrition; Public health. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
11/03/2015 |
Data da última atualização: |
11/03/2015 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
RIBEIRO, P. L.; BAMBERG, A. L.; REIS, D. A.; MARTINAZZO, R.; GRECCO, M. F.; OLIVEIRA, A. C. B. de. |
Afiliação: |
Pablo Lacerda Ribeiro, UFPEL; ADILSON LUIS BAMBERG, CPACT; Diony Alves Reis, UFPEL; ROSANE MARTINAZZO, CPACT; Matheus Farias Grecco, FAPEG; ANA CLAUDIA BARNECHE DE OLIVEIRA, CPACT. |
Título: |
Variação do conteúdo de água armazenada de um planossolo cultivado com soja sob plantio direto e preparo convencional. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO SUL-BRASILEIRA DE CIÊNCIA DO SOLO, 10., 2014, Pelotas. Fatos e mitos em ciência do solo. Pelotas: Sociedade Brasileira de Ciência do Solo; UFPEL, 2014. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Disponibilidade hídrica; Retenção de água; Sistemas de manejo. |
Thesagro: |
Estrutura do Solo; Porosidade. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/120116/1/Ana-Barneche-trab-1-1430-284.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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