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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
01/06/2015 |
Data da última atualização: |
11/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
NASCIMENTO, K. DE O. DO; LOPES, D. S.; TAKEITI, C. Y.; BARBOSA JUNIOR, J. L.; BARBOSA, M. I. M. J. |
Afiliação: |
KAMILA DE OLIVEIRA DO NASCIMENTO, Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro; DHIEGO SANTOS LOPES, Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro; CRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAA; JOSÉ LUCENA BARBOSA JUNIOR, Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro; MARIA IVONE MARTINS JACINTHO BARBOSA. |
Título: |
Physicochemical characteristics of tubers from organic sweet potato roots. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Caatinga, Mossoró, v. 28, n. 2, p. 225-234, abr. /jun., 2015. |
ISSN: |
1983-2125 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Alimentos orgânicos. |
Thesagro: |
Ipomoea Batatas; Processamento. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
19/02/2001 |
Data da última atualização: |
12/06/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
RODRIGUES, A. de A.; CRUZ, G. M. D.; BARBOSA, R. T.; ALENCAR, M. M. de; CORREA, L. de A.; OLIVEIRA, G. P. de. |
Afiliação: |
ARMANDO DE ANDRADE RODRIGUES, CPPSE; GERALDO MARIA DA CRUZ, CPPSE; ROGERIO TAVEIRA BARBOSA, CPPSE; MAURICIO MELLO DE ALENCAR, CPPSE; LUCIANO DE ALMEIDA CORREA, CPPSE; GILSON PEREIRA DE OLIVEIRA, CPPSE. |
Título: |
Perfomance of beef heifers of de various genetic groups, supplemented or not, in coastcross pastures. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL GRASSLAND CONGRESS, 19., 2001, São Pedro, SP. Proceedings... Piracicaba: ESALQ, 2001. |
Páginas: |
p. 701-702. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this was to determine whether perfomance of beef heifrs of different genetic groups was affected by breed x nutriotional environment interactions. Sixty four weaned heifrs, 16 per genetic group: 1/2 angus + 1/2 Nellore (AN), 1/2 Canchim + 1/2 Nellore (CN), 1/2 Simmental + 1/2 Nellore (SN) and pure Nellore ((NE), were used with or without 3.0KG of concentrate. animal . day in a fertilized coastcross pasture under ratational grazing system. There were effects of genetic group and supplentation (P<0.05) on the weight and age at first estrusbut there was no interaction betweem then. In a rotational grazing sytem wth 4000kg of available dry matter per hectare with 13% of crude protein, the crossbres AN, supplemented or not was more precocious (111 days) than Nellore heifers, showing the firts estrus at 356 days of age and 324kg of live weight. |
Palavras-Chave: |
Ageat pubert; Beef catle; Idade de purbedade; Pastejo rotacionado; suplementacao; Supplementation. |
Thesagro: |
Cynodon Dactylon. |
Thesaurus NAL: |
rotational grazing. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/251651/1/PerformanceHeifersVariousGenetic.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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