|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. Para informações adicionais entre em contato com cenargen.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal; Embrapa Pecuária Sul; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
08/11/2013 |
Data da última atualização: |
03/01/2014 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
MOREIRA, J. R. de A.; FERRAZ, K. M. P. M. B.; HERRERA, E. A.; MACDONALD, D. W. (ed.). |
Afiliação: |
JOSE ROBERTO DE ALENCAR MOREIRA, CENARGEN; KATIA MARIA P. M. B. FERRAZ; EMILIO A. HERRERA; DAVID W. MACDONALD. |
Título: |
Capybara: biology, use and conservation of an exceptional neotropical species. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
New York: Springer Science; Business Media, 2013. |
Páginas: |
419 p. |
ISBN: |
978-1-4614-3999-8 |
DOI: |
10.1007/978-1-4614-4000-0 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Taxonomy, natural history and distribution of the capybara; Paleontology, evolution and systematics of capybara; Phylogenetics of caviomorph rodents and genetic perspectives on the evolution of sociality and mating systems in the caviidae; Foraging strategies and feeding habits of capybaras; Capybara digestive adaptations; Reproductive morphology and physiology of the male capybaras; Morphology and reproductive physiology of female capybaras; Capybara demographic traits; Diseases of capybara; Capybara scent glands and scent-marking behavior; Capybara social behavior and use of space: patterns and process; Products and uses of capybaras; Confined and semi-confined production systems for capybaras; Social and spatial relationships of capybaras in a semi-confined production system; Feeds and nutrition of farmed capybaras; The impact of management practices on female capybara reproductive parameters in captivity; The sustainable management of capybaras; Capybaras as a source of protein: utilization and management in Venezuela; Conservation and use of the capybara and the capybara and the lesser capybara in Colombia; Capybara production in Brazil: captive breeding or sustainable management?; Use of capybaras in Argentina; Counting capybaras; Brazilian spotted fever: the role of capybaras; The capybara paradigm: from sociality to sustainability |
Palavras-Chave: |
Capybara. |
Thesagro: |
Capivara. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01953nam a2200205 a 4500 001 1974855 005 2014-01-03 008 2013 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a978-1-4614-3999-8 024 7 $a10.1007/978-1-4614-4000-0$2DOI 100 1 $aMOREIRA, J. R. de A. 245 $aCapybara$bbiology, use and conservation of an exceptional neotropical species. 260 $aNew York: Springer Science; Business Media$c2013 300 $a419 p. 520 $aTaxonomy, natural history and distribution of the capybara; Paleontology, evolution and systematics of capybara; Phylogenetics of caviomorph rodents and genetic perspectives on the evolution of sociality and mating systems in the caviidae; Foraging strategies and feeding habits of capybaras; Capybara digestive adaptations; Reproductive morphology and physiology of the male capybaras; Morphology and reproductive physiology of female capybaras; Capybara demographic traits; Diseases of capybara; Capybara scent glands and scent-marking behavior; Capybara social behavior and use of space: patterns and process; Products and uses of capybaras; Confined and semi-confined production systems for capybaras; Social and spatial relationships of capybaras in a semi-confined production system; Feeds and nutrition of farmed capybaras; The impact of management practices on female capybara reproductive parameters in captivity; The sustainable management of capybaras; Capybaras as a source of protein: utilization and management in Venezuela; Conservation and use of the capybara and the capybara and the lesser capybara in Colombia; Capybara production in Brazil: captive breeding or sustainable management?; Use of capybaras in Argentina; Counting capybaras; Brazilian spotted fever: the role of capybaras; The capybara paradigm: from sociality to sustainability 650 $aCapivara 653 $aCapybara 700 1 $aFERRAZ, K. M. P. M. B. 700 1 $aHERRERA, E. A. 700 1 $aMACDONALD, D. W.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registros recuperados : 860 | |
790. | | RIZZON, L. A.; MENEGUZZO, J. Suco de uva. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho, 2007. 45 p. il., color. (Coleção Agroindústria Familiar).Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais; Embrapa Uva e Vinho. |
| |
791. | | SUGESTÕES para a formulação de um Sistema Nacional de Pesquisa Agropecuária. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2006. 122 p. (Embrapa Informação Tecnológica. Projeto Memória Embrapa (MPE)). Edição especial do documento original (Livro Preto) preparado pelo Grupo de Trabalho, constituído pelo Ministro da Agricultura, Dr. Luiz Fernando Cime de Lima e José Irineu Cabral, do Instituto Interamericano de Ciências Agrícola, nos...Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
| |
796. | | REIFSCHNEIDER, F. J. B.; NASS, L. L.; HENZ, G. P.; HEINRICH, A. G.; RIBEIRO, C. S. C.; EUCLIDES FILHO, K.; BOITEUX, L. S.; RITSCHEL, P.; FERRAZ, R. M.; QUECINI, V. Uma pitada de biodiversidade na mesa dos brasileiros. Brasília, DF, 2015. 156 p. il. color. Infográficos: Lucas Gabriel Ferreira Coelho. Contém receitas brasileiras típicas em cada capítulo.Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais; Embrapa Uva e Vinho. |
| |
Registros recuperados : 860 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|