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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
16/05/2012 |
Data da última atualização: |
03/05/2024 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
KLEINERT, A. M. P.; RAMALHO, M.; CORTOPASSI-LAURINO, M.; RIBEIRO, M. de F.; IMPERATRIZ-FONSECA, V. L. |
Afiliação: |
ASTRID M. P. KLEINERT, UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO; MAURO RAMALHO, UNIVERSIDADE FEDERAL DA BAHIA; MARILDA CORTOPASSI-LAURINO, UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO; MARCIA DE FATIMA RIBEIRO, CPATSA; VERA L. IMPERATRIZ-FONSECA, UNIVERSIDADE DE SÃO PAULO. |
Título: |
Social bees (Bombini, Apini, Meliponini). |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: PANIZZI, A. R.; PARRA, J. R. P. (Ed.). Insect bioecology and nutrition for integrated pest management. Boca Raton: CRC Press; Brasília, DF: Embrapa, 2012. |
Páginas: |
cap. 11, p. 237-271. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In this chapter, we will address the role of food in the organization of social bees colonies from foraging activity to its use on offspring feeding, emphasizing the characteristics of the two main resources collected and processed by them, pollen and honey. |
Palavras-Chave: |
Bees; Meliponini; Recursos florais. |
Thesagro: |
Abelha; Alimentação; Mel; Pólen. |
Thesaurus Nal: |
Insects. |
Categoria do assunto: |
O Insetos e Entomologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/924688/1/Social-bees-Bombini-Apini-Meliponini..pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
04/05/2017 |
Data da última atualização: |
24/04/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
PRIORI, D.; VALDUGA, E.; VILLELA, J. C. B.; MISTURA, C. C.; VIZZOTTO, M.; VALGAS, R. A.; BARBIERI, R. L. |
Afiliação: |
Daniela PRIORI; EDUARDO VALDUGA; Juliana Castelo Branco VILLELA; Claudete Clarice MISTURA; MARCIA VIZZOTTO, CPACT; RICARDO ALEXANDRE VALGAS, CPACT; ROSA LIA BARBIERI, CPACT. |
Título: |
Characterization of bioactive compounds, antioxidant activity and minerals in landraces of pumpkin (Cucurbita moschata) cultivated in Southern Brazil. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology, v. 37, n. 1. p. 33-40, 2017. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Characterization; Pumpkin. |
Thesagro: |
Cucurbitaceae. |
Thesaurus NAL: |
ex situ conservation; genetic resources. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/159514/1/Rosa-Lia-Characterization-of-bioactive-compounds-antioxidants-Incluido.pdf
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Marc: |
LEADER 00776naa a2200241 a 4500 001 2069184 005 2018-04-24 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPRIORI, D. 245 $aCharacterization of bioactive compounds, antioxidant activity and minerals in landraces of pumpkin (Cucurbita moschata) cultivated in Southern Brazil.$h[electronic resource] 260 $c2017 650 $aex situ conservation 650 $agenetic resources 650 $aCucurbitaceae 653 $aCharacterization 653 $aPumpkin 700 1 $aVALDUGA, E. 700 1 $aVILLELA, J. C. B. 700 1 $aMISTURA, C. C. 700 1 $aVIZZOTTO, M. 700 1 $aVALGAS, R. A. 700 1 $aBARBIERI, R. L. 773 $tFood Science and Technology$gv. 37, n. 1. p. 33-40, 2017.
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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