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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Rondônia.
Data corrente:  06/10/1997
Data da última atualização:  06/10/1997
Autoria:  GARNSWORTHY, P. C.; COLE, D. J. A.
Afiliação:  University of Nitting Scholl of Agriculture.
Título:  Recent advances in animal nutrition.
Ano de publicação:  1993
Fonte/Imprenta:  Loughborough: Nottingham, 1993.
Páginas:  264p.
ISBN:  1-897676-00-X
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Ruminant nutrition: characterisation or forages; characterisation of carbohydrates in compound feeds; characterisation of nitrogen in ruminant feeds, amino acid nutrition of ruminants, social concerns and responses in animal agriculture; Poultry nutrition: nutritional management of broiler programmes, rearing the laying pullet, diet and weakness in poultry; Legislation: legislation and its effects on the feed compounder, the implications for the feed industry of the report of the expert group on animal feedstuffs; maximum residue limits - the impact of uk and ec legislation; Pig nutrition: outdoor pigs - their nutrient requirements, appetite and environmental responses, recent advances in probiotics for pigs, new approaches with pigs weaner diets.
Thesagro:  Animal; Nutrição.
Thesaurus Nal:  nutrition.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Rondônia (CPAF-RO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAF-RO2072 - 1ADCLV - --636.0852G236r1997.0181
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  28/11/2017
Data da última atualização:  28/11/2017
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  PASCOAL, G. de F. L.; ABREU, J. P. de; SANTIAGO, M. C. P. de A.; MORÁSTICA JÚNIOR, M. R.; MOREIRA, R. F. A.; FANARO, G.; TEODORO, A. J.
Afiliação:  Gabriela de Freitas Laiber Pascoal, UNIRIO; Joel Pimentel de Abreu, UNIRIO; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; Mário Roberto Maróstica Júnior, UNICAMP; Ricardo Felipe Alves Moreira, UNIRIO; Gustavo Fanaro, UNICAMP; Anderson Junger Teodoro, UNIRIO.
Título:  Identification of phenolic compounds and volative compounds in polyphenols-rich extract of hybrid vitis vinifera l. Cultivars and their antioxidant properties.
Ano de publicação:  2017
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS , 12., 2017, Campinas. Ciência de Alimentos e seu Impacto no Mundo em Transformação. Campinas: UNICAMP, 2017.
Idioma:  Inglês
Notas:  SLACA, 12. De 4 a 7 de Novembro de 2017.
Conteúdo:  There is little knowledge about the phenolic compounds of hybrids grape cultivars reported in literature. This work aimed to characterize the bioactive and volatile compounds from new hybrids grape cultivars (Sweet sapphire-SS and Sweet surprise-SU). The antioxidant capacity and total phenolic content were evaluated using DPPH, ABTS, FRAP, ORAC and Folin – Ciocalteu assays, using water and acetone extracts.
Palavras-Chave:  Antioxidant; Hybrids grapes.
Thesaurus NAL:  phenolic compounds.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/167704/1/resumo-uva.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA13909 - 1UPCRA - DD
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