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Data corrente: |
10/05/2006 |
Data da última atualização: |
08/08/2017 |
Tipo da produção científica: |
Autoria/Organização/Edição de Livros |
Autoria: |
GALERANI, G. S. M. |
Afiliação: |
GILCEANA SOARES MOREIRA GALERANI, CNPSO. |
Título: |
Avaliação em comunicação organizacional. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa - Assessoria de Comunicação Social, 2006. |
Páginas: |
142 p. |
ISBN: |
85-994904-04-X |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Interfaces da avaliação em comunicação e administração. Avaliação e controle: conceitos e implicações; Avaliação de bens intangíveis; Avaliação na administração estratégica; Perspectivas para a avaliação na sociedade pós-industrial. Avaliação de resultados em comunicação Organizacional: conceitos e considerações teóricas. Procedimentos de avaliação em comunicação organizacional. Modelos de avaliação para a comunicação organizacional. Avaliação da comunicação organizacional nos casos premiados e na percepção de profissionais agraciados com o Prêmio Opinião Pública. |
Palavras-Chave: |
Administration; Avaliação; Communication; Cormunicação Organizacional; Embrapa - Comunicação; Embrapa Soja; Evaluation; Gestão estratégica; Organização; Organização administrativa; Relação Pública. |
Thesagro: |
Administração; Comunicação; Planejamento estratégico; Relações Publicas. |
Thesaurus Nal: |
Administrative management; public relations. |
Categoria do assunto: |
-- X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/161585/1/ID-26174-Avaliacao-em-Comunicacao-Organizacional-baixa.pdf
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Marc: |
LEADER 01548nam a2200325 a 4500 001 1469010 005 2017-08-08 008 2006 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aGALERANI, G. S. M. 245 $aAvaliação em comunicação organizacional. 260 $aBrasília, DF: Embrapa - Assessoria de Comunicação Social$c2006 300 $a142 p. 520 $aInterfaces da avaliação em comunicação e administração. Avaliação e controle: conceitos e implicações; Avaliação de bens intangíveis; Avaliação na administração estratégica; Perspectivas para a avaliação na sociedade pós-industrial. Avaliação de resultados em comunicação Organizacional: conceitos e considerações teóricas. Procedimentos de avaliação em comunicação organizacional. Modelos de avaliação para a comunicação organizacional. Avaliação da comunicação organizacional nos casos premiados e na percepção de profissionais agraciados com o Prêmio Opinião Pública. 650 $aAdministrative management 650 $apublic relations 650 $aAdministração 650 $aComunicação 650 $aPlanejamento estratégico 650 $aRelações Publicas 653 $aAdministration 653 $aAvaliação 653 $aCommunication 653 $aCormunicação Organizacional 653 $aEmbrapa - Comunicação 653 $aEmbrapa Soja 653 $aEvaluation 653 $aGestão estratégica 653 $aOrganização 653 $aOrganização administrativa 653 $aRelação Pública
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Cerrados. Para informações adicionais entre em contato com cpac.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados; Embrapa Soja. |
Data corrente: |
12/11/2008 |
Data da última atualização: |
12/11/2008 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
PAIVA, E.; NEPOMUCENO, A. L. |
Título: |
OGMs na agricultura brasileira e mundial. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: FALEIRO, F. G.; FARIAS NETO, A. L. de (Ed.). Savanas: desafios e estratégias para o equilíbrio entre sociedade, agronegócio e recursos naturais. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2008. cap. 24, p. 795-810. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
There is no more doubt that the world's food production systems are overloaded and unstable. The cycle of cheap food and overabundance has nearly reached its limit as a result of economic growth of very populations countries such as China, India, Brazil, decrease in food production due to global warning and the employment of unsustainable agriculture practices in food production. The adoption of biotech crops associated with good traditional farming practices is being considered a top priority in any country that whishes to have food security (quantity and quality) associated with environmental protection. The future for biotech crops looks encouraging all over world. In 2007, there were 23 countries planting biotech crops in an area that reached 114.3 million hectares. The first dozen years of biotech crops commercialization have provided substantial economical and environmental benefits to rich and poor farmers in both industrial and developing countries. Brazil is the third largest adopter of biotech crops in the world, cultivating an area of 15 million hectares, of which 14.5 million hectares were planted with soybean resistant to the herbicide glyphosate and 0.5 million hectares with cotton tolerant to insects. However, the design and implementation of the biosafety regulatory system in the country is being very difficult and slowly done. The reason for this, are the aggressive actions of "environmental groups" which are against the technology. They have being very efficient in scaring and misinforming judges and politicians, delaying a more quickly and rational adoption of the biotech crops in Brazil. This delay had already resulted in large economical, technological and environmental loses to the country. MenosThere is no more doubt that the world's food production systems are overloaded and unstable. The cycle of cheap food and overabundance has nearly reached its limit as a result of economic growth of very populations countries such as China, India, Brazil, decrease in food production due to global warning and the employment of unsustainable agriculture practices in food production. The adoption of biotech crops associated with good traditional farming practices is being considered a top priority in any country that whishes to have food security (quantity and quality) associated with environmental protection. The future for biotech crops looks encouraging all over world. In 2007, there were 23 countries planting biotech crops in an area that reached 114.3 million hectares. The first dozen years of biotech crops commercialization have provided substantial economical and environmental benefits to rich and poor farmers in both industrial and developing countries. Brazil is the third largest adopter of biotech crops in the world, cultivating an area of 15 million hectares, of which 14.5 million hectares were planted with soybean resistant to the herbicide glyphosate and 0.5 million hectares with cotton tolerant to insects. However, the design and implementation of the biosafety regulatory system in the country is being very difficult and slowly done. The reason for this, are the aggressive actions of "environmental groups" which are against the technology. They have being very effi... Mostrar Tudo |
Palavras-Chave: |
Bioatecnologia; Transgênico. |
Thesagro: |
Biossegurança; Engenharia Genética. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 02376naa a2200181 a 4500 001 1571523 005 2008-11-12 008 2008 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPAIVA, E. 245 $aOGMs na agricultura brasileira e mundial. 260 $c2008 520 $aThere is no more doubt that the world's food production systems are overloaded and unstable. The cycle of cheap food and overabundance has nearly reached its limit as a result of economic growth of very populations countries such as China, India, Brazil, decrease in food production due to global warning and the employment of unsustainable agriculture practices in food production. The adoption of biotech crops associated with good traditional farming practices is being considered a top priority in any country that whishes to have food security (quantity and quality) associated with environmental protection. The future for biotech crops looks encouraging all over world. In 2007, there were 23 countries planting biotech crops in an area that reached 114.3 million hectares. The first dozen years of biotech crops commercialization have provided substantial economical and environmental benefits to rich and poor farmers in both industrial and developing countries. Brazil is the third largest adopter of biotech crops in the world, cultivating an area of 15 million hectares, of which 14.5 million hectares were planted with soybean resistant to the herbicide glyphosate and 0.5 million hectares with cotton tolerant to insects. However, the design and implementation of the biosafety regulatory system in the country is being very difficult and slowly done. The reason for this, are the aggressive actions of "environmental groups" which are against the technology. They have being very efficient in scaring and misinforming judges and politicians, delaying a more quickly and rational adoption of the biotech crops in Brazil. This delay had already resulted in large economical, technological and environmental loses to the country. 650 $aBiossegurança 650 $aEngenharia Genética 653 $aBioatecnologia 653 $aTransgênico 700 1 $aNEPOMUCENO, A. L. 773 $tIn: FALEIRO, F. G.; FARIAS NETO, A. L. de (Ed.). Savanas: desafios e estratégias para o equilíbrio entre sociedade, agronegócio e recursos naturais. Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2008. cap. 24, p. 795-810.
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