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Registros recuperados : 1 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
29/12/2015 |
Data da última atualização: |
20/07/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NICOLLI, K.; LAGO, L.; BARBARA, J.; BIASOTO, A. C. T.; GUERRA, C. C.; SANTOS, H. P. dos; WELKE, J.; ZINI, C. |
Afiliação: |
K. NICOLLI, UFRGS; L. LAGO, UFRGS; J. BARBARA, UFRGX; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; CELITO CRIVELLARO GUERRA, CNPUV; HENRIQUE PESSOA DOS SANTOS, CNPUV; J. WELKE, UFRG; C. ZINI, UFRGS. |
Título: |
Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon wines produced in six different vineyards of the Campanha Gaúcha region, Brazil. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. |
Descrição Física: |
1 Pen drive. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Cabernet Sauvignon wines are among the most consumed in the world. The Campanha Gaúcha region, located in the southernmost state of Brazil, has excelled in the production of fine wines. The enological quality of a grape cultivar is primarily related to soil and climatic conditions of the cultivation region, which include differences from the soil, temperature, rainfall, solar radiation and relative humidity. |
Palavras-Chave: |
Análise sensorial; Cabernet Sauvignon; Vitivinicultura. |
Thesagro: |
Uva; Vinho. |
Thesaurus NAL: |
Grapes; Wine grapes. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/136311/1/Aline-1.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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