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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
09/05/1996 |
Data da última atualização: |
09/05/1996 |
Autoria: |
ADAMSON, A. H.; TERRY, G. R. |
Título: |
The relationship between the in vivo digestibility of hay and its solubility in pepsin- hydrochloric acid fungal cellulase solutions. |
Ano de publicação: |
1980 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of the Science of Food and Agriculture, v.31, n.8, p.854-856, 1980. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The determination of the solubility of the organic matter (OM) of hay in pepsin-hydrochloric acid and fungal cellulase solution according to the method of Jones and Hayward gave reproducible results when applied to four hays with solubilities of 51.5, 49.1, 63.5 and 40.2%. In addition the correlation of the soluble OM determined by the cellulase solubility technique and in vivo digestibility studies for 34 hays produced higly significant correlati- ons for the digestibility of the OM in the dry matter (DM) (r = 0.91, RSD +- 2.180) and the OM digestibility (r = 0.91, RSD +- 2.362). These data indicate that the determination of the solubility of OM in fungal enzyme solution is an acceptable method for the prediction of in vivo digestibility of the OM in the DM of hays. |
Palavras-Chave: |
Fungal cellulase solutions; Pepsin-hydrochloric acid. |
Thesagro: |
Digestibilidade; Matéria Orgânica. |
Thesaurus Nal: |
digestibility; organic matter. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Registros recuperados : 8 | |
2. | | BRITO, L. T. de L.; PORTO, E. R.; SILVA, A. de S.; SILVA, M. S. L. da; HERMES, L. C.; MARTINS, S. S. Avaliação das características físico-química e bacteriológicas das águas de cisternas da comunidade de Atalho, Petrolina-PE. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE CAPTAÇÃO E MANEJO DE ÁGUA DE CHUVA, 5., 2005, Teresina, PI. Anais... Teresina: ABCMAC; Governo do Estado do Piauí; Embrapa Semi-Árido; IRPAA; ASA, 2005. 1 CD-ROM.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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3. | | PEIXOTO, A. P. B.; SANTANA, T. V. F. de; HISSA, H. R.; SILVA, E. F. da; MACEDO, J. R. de; CAPECHE, C. L.; OLIVEIRA, M. C. N. de. Aplicação de métodos geoestatísticos na análise do teor de silte do solo. In: REUNIÃO ANUAL DA REGIÃO BRASILEIRA DA SOCIEDADE INTERNACIONAL DE BIOMETRIA, 55.; REUNIÃO ANUAL DA REGIÃO ARGENTINA DA SOCIEDADE INTERNACIONAL DE BIOMETRIA, 15., 2010, Florianópolis. Florianópolis: UFSC: RBRAS, 2010. 5 p. CD-ROM.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
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4. | | ALMEIDA, M. do R. A. de; PEREIRA, M. E. C.; SASAKI, F. F. C.; FONSECA, N.; OLIVEIRA, F. O. de P.; SILVA, L. E. P.; SILVA, R. N. da. Crescimento e qualidade físico-química de frutos de mangueira produzidos em sistema orgânico. In: JORNADA CIENTÍFICA EMBRAPA MANDIOCA E FRUTICULTURA, 10., 2016: Cruz das Almas, BA. Traduzindo ciência para o mundo : resumos. Brasília, DF : Embrapa, 2016.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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5. | | FREITAS, C. D. T. de; LEITE, H. B.; OLIVEIRA, J. P. B.; AMARAL, J. L.; EGITO, A. S. do; VAIRO-CAVALLI, S.; LOBO, M. D. P.; MONTEIRO-MOREIRA, A. C. O.; VAIRO-CAVALLI, S.; RAMOS, M. V. Insights into milk-clotting activity of latex peptidases from Calotropis procera and Cryptostegia grandiflora. Food Research International, v. 87, p. 50-59, 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 8 | |
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