Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba.
Data corrente:  26/02/1993
Data da última atualização:  26/02/1993
Autoria:  BONTEA, V.; GROU, E.
Título:  Composition of amino acids and electrophoretic characteristics; criteria for separating helminthosporium species.
Ano de publicação:  1972
Fonte/Imprenta:  Sud. Cercet. Biol. Ser. Bot., v.24, p.357-361, 1972.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  A study of the free amino acids in conidia of different species of Helinthosporium was performed, as well as of the electrophoretic characteristic on polyacrylamide gel of souble proteins of the respective conidia. The following species, isolated on various host plants were analysed: H.gramineum, H.sativum, H.siccans, H. avenae-sativae, H. turcicum, H.macrocarpum, H.papeveris and H. allii. At the level of free aminoacids, no essential differences were recorded, which would contribute to a differentiation of the respective species. The electrophoretic patterns of solube proteins, though characteristics of some species by the number of fractions and the migration distances, did not permit, nevertheless, a precise separation of athe analysed species.We consider that these characterizations by the free amino acid spectrum acid spectrum, and by the proteinic patterns of the analysed Helminthosporium conidia cannot constitute basic criteria for the separation of these species.
Palavras-Chave:  Caracteristica; Characteristics; Eletrophoresis.
Thesagro:  Eletroforese; Fungo; Helminthosporium.
Thesaurus Nal:  fungi.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba (CPAMN-UEPP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAMN-UEPP2154 - 1ADDAP - --
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Cerrados. Para informações adicionais entre em contato com cpac.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  25/03/2009
Data da última atualização:  25/03/2009
Tipo da produção científica:  Folder/Folheto/Cartilha
Autoria:  COSTA, A. M.; CAMPOS, A. V. S.; COHEN, K. de O.; TUPINAMBÁ, D. D.; PAES, N. S.; SOUSA, H. N. e; SANTOS, A. L. de B.; SILVA, K. N. da; FARIA, D. A.; JUNQUEIRA, N. T. V.; FALEIRO, F. G.
Afiliação:  Ana Maria Costa, CPAC; Angélica Vieira Sousa Campos, UnB; Kelly de Oliveira Cohen, Cenargen; Daiva Domenech Tupinambá, CPAC; Norma Santos Paes, Cenargen; Herika Nunes e Sousa, UnB; André Lorena de Barros Santos, UnB; Karina Nascimento da Silva, UPIS; Daniela Andrade Faria, CPAC; Nilton Tadeu Vilela Junqueira, CPAC; Fábio Gelape Faleiro, CPAC.
Título:  Características físico-química-funcional da polpa de Passiflora setacea recém processada e congelada.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2008.
Descrição Física:  1 folder.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Alinhamento funcional.
Thesagro:  Maracujá; Propriedade Físico-Química.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAC30459 - 1UMTFD - --FD513FD513
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional