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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba. |
Data corrente: |
26/02/1993 |
Data da última atualização: |
26/02/1993 |
Autoria: |
BONTEA, V.; GROU, E. |
Título: |
Composition of amino acids and electrophoretic characteristics; criteria for separating helminthosporium species. |
Ano de publicação: |
1972 |
Fonte/Imprenta: |
Sud. Cercet. Biol. Ser. Bot., v.24, p.357-361, 1972. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A study of the free amino acids in conidia of different species of Helinthosporium was performed, as well as of the electrophoretic characteristic on polyacrylamide gel of souble proteins of the respective conidia. The following species, isolated on various host plants were analysed: H.gramineum, H.sativum, H.siccans, H. avenae-sativae, H. turcicum, H.macrocarpum, H.papeveris and H. allii. At the level of free aminoacids, no essential differences were recorded, which would contribute to a differentiation of the respective species. The electrophoretic patterns of solube proteins, though characteristics of some species by the number of fractions and the migration distances, did not permit, nevertheless, a precise separation of athe analysed species.We consider that these characterizations by the free amino acid spectrum acid spectrum, and by the proteinic patterns of the analysed Helminthosporium conidia cannot constitute basic criteria for the separation of these species. |
Palavras-Chave: |
Caracteristica; Characteristics; Eletrophoresis. |
Thesagro: |
Eletroforese; Fungo; Helminthosporium. |
Thesaurus Nal: |
fungi. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba (CPAMN-UEPP) |
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Biblioteca |
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Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Cerrados. Para informações adicionais entre em contato com cpac.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Cerrados. |
Data corrente: |
25/03/2009 |
Data da última atualização: |
25/03/2009 |
Tipo da produção científica: |
Folder/Folheto/Cartilha |
Autoria: |
COSTA, A. M.; CAMPOS, A. V. S.; COHEN, K. de O.; TUPINAMBÁ, D. D.; PAES, N. S.; SOUSA, H. N. e; SANTOS, A. L. de B.; SILVA, K. N. da; FARIA, D. A.; JUNQUEIRA, N. T. V.; FALEIRO, F. G. |
Afiliação: |
Ana Maria Costa, CPAC; Angélica Vieira Sousa Campos, UnB; Kelly de Oliveira Cohen, Cenargen; Daiva Domenech Tupinambá, CPAC; Norma Santos Paes, Cenargen; Herika Nunes e Sousa, UnB; André Lorena de Barros Santos, UnB; Karina Nascimento da Silva, UPIS; Daniela Andrade Faria, CPAC; Nilton Tadeu Vilela Junqueira, CPAC; Fábio Gelape Faleiro, CPAC. |
Título: |
Características físico-química-funcional da polpa de Passiflora setacea recém processada e congelada. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
Planaltina, DF: Embrapa Cerrados, 2008. |
Descrição Física: |
1 folder. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Alinhamento funcional. |
Thesagro: |
Maracujá; Propriedade Físico-Química. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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