Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  19/03/1992
Data da última atualização:  19/03/1992
Autoria:  MATHUR, V. K.; DAS, S. A.; JAYARAMAN, K. S.; BHATIA, B. S.
Afiliação:  Defence Food Research Laboratory.
Título:  Preparation of Fruit Bars for use in Combat Rations.
Ano de publicação:  1972
Fonte/Imprenta:  Indian Food Packer, v.26, n.2, p.33-35, 1972.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Fruit bars were prepared by dehydrating fruit pulp in the form of sheets using crossflow hot air drier, cutting them into rectangular pieces and wrapping in cellophane paper. Wrapped fruit bars were packed in paper/aluminium foil/polyethylene laminate or in friction top tins. Improvement in the texture of the fruit bars was effected by the incorporation of pectin and adjustment of the pH. Crystallisation during storage was prevented by the addition of liquid glucose.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF15598 - 1ADCSP - --53295329
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 15
Primeira ... 1 ... Última
Registros recuperados : 15
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional