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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
14/07/2009 |
Data da última atualização: |
08/08/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Autoria: |
AZEVEDO, L. C.; DANTAS, R. S.; SÁ, A. G. B. de; M. FILHO, A.; AZOUBEL, P. M. |
Afiliação: |
Luciana C. Azevedo; Reinaldo S. Dantas; Antonio G. B. de Sá; Adalberto M. Filho; Patrícia Moreira Azoubel, CPATSA. |
Título: |
Optimization of methods for development of fermented-distillate of passion fruit beverage. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD ACADEMY OF SCIENCE,ENGINEERING AND TECHNOLOGY, 54., 2009, Paris. Proceedings... Paris: WASET, 2009. |
Páginas: |
p. 192-196. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study aimed to develop a distilled beverage from passion fruit, and assess, by sensory tests and chromatographic profile, the influence of different treatments (FM1- spirit with pulp addictjon and FM2 - spirit with bigger ratio of pulp in must) in the setting of volatiles in the fruit drink, and performing chemical characterization taking into account the main parameters of quality established by the legislation. |
Palavras-Chave: |
Bebida destilada. |
Thesagro: |
Maracujá. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CPATSA-2009-09/40954/1/OPB2327.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
07/02/2023 |
Data da última atualização: |
07/02/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
PEREIRA, G. S.; ANGNES, G.; FRANCHINI, J. C.; DAMIAN, J. M.; CERRI, C. E. P.; ROCHA, C. H.; SILVA, R. V. da; SANTOS, E. L. dos; TAVARES FILHO, J. |
Afiliação: |
GISLAINE SILVA PEREIRA, UNIVERSITY OF SAO PAULO; GRACIELE ANGNES, UNIVERSITY OF SAO PAULO; JULIO CEZAR FRANCHINI DOS SANTOS, CNPSO; JÚNIOR MELO DAMIAN, UNIVERSITY OF SAO PAULO; CARLOS EDUARDO PELLEGRINO CERRI, UNIVERSITY OF SAO PAULO; CAROLINE HONORATO ROCHA, UNIVERSITY OF WEST PAULISTA; RAYANE VENDRAME DA SILVA, STATE UNIVERSITY OF MARINGÁ; ESMAEL LOPES DOS SANTOS, ASSIS GURGACZ FOUNDATION UNIVERSITY CENTER; JOÃO TAVARES FILHO, STATE UNIVERSITY OF LONDRINA. |
Título: |
Soil nitrous oxide emissions after the introduction of integrated cropping systems in subtropical condition. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Agriculture, Ecosystems and Environment, v. 323, 107684, 2022. |
Páginas: |
11 p. |
DOI: |
10.1016/j.agee.2021.107684 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
ILPF. |
Thesagro: |
Adubo Verde; Composto Nitrogenado; Soja; Solo. |
Thesaurus NAL: |
Plantation forestry; Soybeans. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1151560/1/Soil-nitrous-oxide-emissions-after-the-introduction-of-integrated-cropping-systems-in-subtropical-condition-Elsevier-Enhanced-Reader-ocred.pdf
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Marc: |
LEADER 00911naa a2200313 a 4500 001 2151560 005 2023-02-07 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1016/j.agee.2021.107684$2DOI 100 1 $aPEREIRA, G. S. 245 $aSoil nitrous oxide emissions after the introduction of integrated cropping systems in subtropical condition.$h[electronic resource] 260 $c2022 300 $a11 p. 650 $aPlantation forestry 650 $aSoybeans 650 $aAdubo Verde 650 $aComposto Nitrogenado 650 $aSoja 650 $aSolo 653 $aILPF 700 1 $aANGNES, G. 700 1 $aFRANCHINI, J. C. 700 1 $aDAMIAN, J. M. 700 1 $aCERRI, C. E. P. 700 1 $aROCHA, C. H. 700 1 $aSILVA, R. V. da 700 1 $aSANTOS, E. L. dos 700 1 $aTAVARES FILHO, J. 773 $tAgriculture, Ecosystems and Environment$gv. 323, 107684, 2022.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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