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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido; Embrapa Unidades Centrais.
Data corrente:  31/07/2007
Data da última atualização:  31/10/2019
Tipo da produção científica:  Folder/Folheto/Cartilha
Autoria:  SILVA, A. F.; MOREIRA, J. N.
Afiliação:  ALINEAUREA FLORENTINO SILVA, CPATSA; JOSE NILTON MOREIRA, CPATSA.
Título:  Pornunça: aspectos técnicos de produção.
Ano de publicação:  2007
Fonte/Imprenta:  Petrolina: Embrapa Semi-Árido, 2007.
Páginas:  Np.
Descrição Física:  1 Folder.
Idioma:  Português
Conteúdo:  O trabalho tem como objetivo detalhar os aspectos técnicos relevantes da cultura da pornunça.
Palavras-Chave:  Alimentação animal; Animal feed; Pornunça.
Thesagro:  Armazenamento; Feno; Mandioca; Produtividade; Sistema de Cultivo.
Thesaurus Nal:  Cassava; Hay; Storage.
Categoria do assunto:  --
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/204023/1/Pornunca-aspectos-tecnicos-de-producao0001.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
AI-SEDE59480 - 1EMBFD - PP02069CPATSA02069
CPATSA35939 - 1UMTFD - PP0017700177
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  24/05/2022
Data da última atualização:  23/01/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  RIBEIRO, T. S.; SCRAMIN, J. A.; RODRIGUES, J. A. S.; BERNARDES FILHO, R.; COLNAGO, L. A.; FORATO, L. A.
Afiliação:  RUBENS BERNARDES FILHO, CNPDIA; LUIZ ALBERTO COLNAGO, CNPDIA; LUCIMARA APARECIDA FORATO, CNPDIA.
Título:  13C ss-NMR Singular value decomposition and fitting for sorghum proteins conformation elucidation.
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  Polímeros, v. 32, n. 1, e2022009, 2022.
Páginas:  6 p.
ISSN:  1678-5169
DOI:  10.1590/0104-1428.20210082
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Kafirins, water-insoluble proteins from Sweet Sorghum BR501 grains, have been an alternative to prepare edible coatings for food due to their hydrophobic character. In this work, the secondary structures (SS) content of reduced (SSr) and unreduced (SSu) kafirins were determined by 13C solid-state-NMR spectroscopy using areas of carbonyl peak. The SS elucidate by fitting the signal with the Lorentzian function shows 56% and 59% of α-helix and 40% and 12% of β-sheet structures for SSr and SSu, respectively. The SS also were elucidated by a Singular value decomposition- SVD method shows 55% and 49% of α-helix and 12% and 8% of β-sheet structure for SSr and SSu, respectively. Since SVD does not depend on the operator and has higher correlation coefficients for α-helix (0.96%) and β-sheet (0.91%), it is a reliable method to quantify the SS of insoluble proteins using the 13C NMR signal.
Palavras-Chave:  13C NMR spectroscopy; Kafirin; Secondary structures proteins.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1143402/1/P-3C-ss-NMR-Singular-value-decomposition-and-fitting-for.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA18001 - 1UPCAP - DDPROCI.22/492022/54
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