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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste. |
Data corrente: |
18/06/1999 |
Data da última atualização: |
01/12/2006 |
Autoria: |
EPONOU, T. |
Título: |
Partners in technology generation and transfer: linkages between research and farmer's organizations in three selected African countries. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
The Hague: ISNAR, 1996. |
Páginas: |
80 p. |
Série: |
(ISNAR. Research Report, 9). |
ISBN: |
92-9118-028-9 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Key concepts and propositions; Overview of the case study countries; Farmer's organization; Non governmental organizations; Linkage policies and practices of research and extension; Analysis of the existing linkages; Key lessons, recommendations and conclusions. |
Palavras-Chave: |
Transferencia. |
Thesagro: |
Agricultura; Inovação; Pesquisa; Tecnologia. |
Thesaurus Nal: |
Africa. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00878nam a2200217 a 4500 001 1241465 005 2006-12-01 008 1996 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a92-9118-028-9 100 1 $aEPONOU, T. 245 $aPartners in technology generation and transfer$blinkages between research and farmer's organizations in three selected African countries. 260 $aThe Hague: ISNAR$c1996 300 $a80 p. 490 $a(ISNAR. Research Report, 9). 520 $aKey concepts and propositions; Overview of the case study countries; Farmer's organization; Non governmental organizations; Linkage policies and practices of research and extension; Analysis of the existing linkages; Key lessons, recommendations and conclusions. 650 $aAfrica 650 $aAgricultura 650 $aInovação 650 $aPesquisa 650 $aTecnologia 653 $aTransferencia
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
1. | | OZORIO, L.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; JARDIN, J.; BOUDRY, G.; DUPON, D. The Influence of Peptidases in Intestinal Brush Border Membranes on the Absorption of Oligopeptides from Whey Protein Hydrolysate: An Ex Vivo Study Usingan Ussing Chamber. Foods, v. 9, n. 10, 1415, 2020. p. 1-15. Financiamento: Fundação Carlos Chagas Filho; Fundação de Amparo a Pesquisa do Estado do Rio de Janeiro (FAPERJ); E-26/110.698/201; Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq); Coordenação de Aperfeiçoamento de...Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. | | OZORIO, L.; MATSUBARA, N. K.; SILVA-SANTOS, J. E. DA; HENRY, G.; LE GOUAR, Y.; JARDIN, J.; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; DUPONT, D. Gastrointestinal digestion enhances the endothelium-dependent vasodilation of a whey hydrolysate in rat aortic rings. Food Research International, n. 133, 109188, 2020. 8 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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