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Biblioteca(s): |
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Data corrente: |
08/11/2000 |
Data da última atualização: |
11/04/2008 |
Autoria: |
LEHNINGER, A. L. |
Título: |
Biochemistry: the molecular basis of cell structure and function. |
Edição: |
2.ed. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
New York: Worth, 1975. |
Páginas: |
1104 p. |
ISBN: |
0-87901-047-9 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The molecular components of cells. Catabolism and the generation of phosphate-bond energy. Biosynthesis and the utilization of phosphate-bond energy. Replication, transcription, and translation of genetic information. |
Palavras-Chave: |
Amino acid; Base molecular; Biosintese; Cell structure; Codigo genetico; Componente molecular; Estrutura; Estrutura celular; Função; Molecular basis; Molecular components; Origem da vida; Origin of life; Phosphate; Propriedade fisica; Structure; Use; Utilizacao. |
Thesagro: |
Ácido nucleico; Água; Aminoácido; Bioquímica; Biossíntese; Célula; DNA; Enzima; Fosfato; Lipídio; Metabolismo; Propriedade físico-química; Proteína; Vitamina. |
Thesaurus Nal: |
Amino acids; biochemistry; biosynthesis; Cell structures; cells; enzymes; genetic code; lipids; metabolism; physical properties; proteins; vitamins; water. |
Categoria do assunto: |
-- S Ciências Biológicas |
Marc: |
LEADER 01851nam a2200685 a 4500 001 1216581 005 2008-04-11 008 1975 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-87901-047-9 100 1 $aLEHNINGER, A. L. 245 $aBiochemistry$bthe molecular basis of cell structure and function. 250 $a2.ed. 260 $aNew York: Worth$c1975 300 $a1104 p. 520 $aThe molecular components of cells. Catabolism and the generation of phosphate-bond energy. Biosynthesis and the utilization of phosphate-bond energy. Replication, transcription, and translation of genetic information. 650 $aAmino acids 650 $abiochemistry 650 $abiosynthesis 650 $aCell structures 650 $acells 650 $aenzymes 650 $agenetic code 650 $alipids 650 $ametabolism 650 $aphysical properties 650 $aproteins 650 $avitamins 650 $awater 650 $aÁcido nucleico 650 $aÁgua 650 $aAminoácido 650 $aBioquímica 650 $aBiossíntese 650 $aCélula 650 $aDNA 650 $aEnzima 650 $aFosfato 650 $aLipídio 650 $aMetabolismo 650 $aPropriedade físico-química 650 $aProteína 650 $aVitamina 653 $aAmino acid 653 $aBase molecular 653 $aBiosintese 653 $aCell structure 653 $aCodigo genetico 653 $aComponente molecular 653 $aEstrutura 653 $aEstrutura celular 653 $aFunção 653 $aMolecular basis 653 $aMolecular components 653 $aOrigem da vida 653 $aOrigin of life 653 $aPhosphate 653 $aPropriedade fisica 653 $aStructure 653 $aUse 653 $aUtilizacao
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |