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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroenergia; Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia.
Data corrente:  24/05/2021
Data da última atualização:  24/05/2021
Tipo da produção científica:  Autoria/Organização/Edição de Livros
Autoria:  MOLINARI, H. B. C.; VIEIRA, L. R.; SILVA, N. V. e; PRADO, G. S.; LOPES FILHO, J. F. (ed.).
Afiliação:  HUGO BRUNO CORREA MOLINARI, CNPAE; LETÍCIA RIOS VIEIRA; NATHALIA VOLPI E SILVA; GUILHERME SOUZA PRADO; JOSÉ HERNANDES LOPES FILHO.
Título:  CRISPR technology in plant genome editing: biotechnology applied to agriculture.
Ano de publicação:  2021
Fonte/Imprenta:  Brasília, DF : Embrapa, 2021.
Páginas:  195 p.
Descrição Física:  PDF (195 p.) : il. color.
ISBN:  978-65-87380-10-0
Idioma:  Inglês
Notas:  Translated from: Tecnologia CRISPR na edição genômica de plantas: biotecnologia aplicada à agricultura, 2020.
Conteúdo:  Chapter 1: Introduction to genome editing in plants. Chapter 2: Genome editing via non-homologous end-joining (NHEJ) and ribonucleoproteins (RNP). Chapter 3: Genome editing by CRISPR/Cas via homologous recombination. Chapter 4: Modulation of gene expression in plants via CRISPR/dCas9 technology. Chapter 5: Regulatory framework of genome editing in Brazil and worldwide.
Palavras-Chave:  CRISPR/Cas; CRISPRevolution.
Thesagro:  Biotecnologia; Engenharia Genética; Genética Vegetal; RNA.
Thesaurus Nal:  Biotechnology; Genetic engineering; Plant genetics; RNA editing.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/223379/1/CRISPR-Ing-2021.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroenergia (CNPAE)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAE3868 - 1UPELV - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho.
Data corrente:  09/01/2020
Data da última atualização:  09/01/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  OLIVEIRA, J. B. de; EGIPTO, R.; LAUREANO, O.; CASTRO, R. de; PEREIRA, G. E.; RICARDO-DA-SILVA, J. M.
Afiliação:  Juliane Barreto de Oliveira, LEAF-Linking Landscape, Environment, Agriculture and Food, Instituto Superior de Agronomia, Universidade de Lisboa,Tapada da Ajuda, Lisboa 1349-017, Portugal; Ricardo Egipto, INIAV, I. P., Pólo de Dois Portos, Quinta da Almoínha, Dois Portos 2565-191, Portugal; Olga Laureano, LEAF-Linking Landscape, Environment, Agriculture aNd Food, Instituto Superior de Agronomia, Universidade de Lisboa,Tapada da Ajuda,Lisboa 1349-017, Portugal; Rogério de Castro, LEAF-LinkingLandscape,Environment,AgricultureandFood,InstitutoSuperiordeAgronomia,UniversidadedeLisboa,TapadadaAjuda,Lisboa1349-017,Portugal; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV; Jorge Manuel Ricardo-da-Silva, LEAF-LinkingLandscape,Environment,AgricultureandFood,InstitutoSuperiordeAgronomia,UniversidadedeLisboa,TapadadaAjuda,Lisboa1349-017,Portu.
Título:  Climate effects on physicochemical composition of Syrah grapes at low and high altitude sites from tropical grown regions of Brazil.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Food Research International, v. 121, p. 870-879, 2019.
DOI:  https://doi.org/10.1016/j.foodres.2019.01.011
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The major areas of the world where viticulture is practiced enjoy temperate or cool temperature climates. When wine grapes are grown in tropical regions, edaphoclimatic factors result in distinct grape quality attributes, and production techniques also require significant adjustment. The objective of this study was to characterize the chemical compositions, in particular of phenolic compounds, of Syrah grapes grown in two location in northeast Brazil - these are also at widely different altitudes. A range of methods of phenolic extraction were used, along with classical chemical analyses including for organic acids, sugars, monomeric anthocyanins, flavonols, stilbene, condensed tannins and some of the monomeric and small oligomeric procyanidins. The regions and their diverse environments had a larger influence than harvest year. The grapes at higher altitude (Bahia, 1.100 m asl (metres above sea level) were characterized by higher levels of malic acid, anthocyanins and condensed tannins in the skins. The low-altitude grapes (Pernambuco, 350 m asl (metres above sea level) had higher levels of glucose, fructose, 3-O-acetylglucoside anthocyanins and condensed tannins in the seeds. Fruit composition was highly influenced by the region. In the low-altitude region, the grapes were characterized by higher tartaric and citric acid in the must, also of flavonols in skins and of tannins in the seeds. Meanwhile, the fruit from the high altitude, contained higher levels of m... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Organic acids; Região tropical; Tropical region; Vitis vinifera L.
Thesagro:  Ácido Orgânico; Açúcares; Composto Fenólico; Uva; Vitis Vinifera.
Thesaurus NAL:  Phenolic compounds; Sugars.
Categoria do assunto:  --
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/208381/1/1-s2.0-S0963996919300110-main.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Uva e Vinho (CNPUV)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPUV18408 - 1UPCAP - DD
CPATSA59999 - 1UPCAP - DD
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