|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Rondônia. |
Data corrente: |
14/12/2018 |
Data da última atualização: |
14/12/2018 |
Tipo da produção científica: |
Nota Técnica/Nota Científica |
Título: |
Revista Cafés de Rondônia: Aroma, flavor and origin. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Porto Velho: Embrapa Rondônia, v. 3, Sept. 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Technology, tradition, and sustainability bring new aromas and flavors from the forest. Many coffee producers in Rondônia have already become aware of this. Among them are populations of the Rio Branco Indigenous Lands, who believe in production of fine robusta coffees as a window of opportunity to improve their quality of life, and in this crop season, they prepared their first micro-lot of specialty coffees. This is the theme of the special report of the third issue of Cafés de Rondônia magazine, which portrays the transformation of coffee growing in the state. |
Thesagro: |
Café. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/188444/1/Revista-CafesRondonia-2018-english-map-ok.pdf
|
Marc: |
LEADER 00899nam a2200109 a 4500 001 2101573 005 2018-12-14 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 245 $aRevista Cafés de Rondônia$bAroma, flavor and origin.$h[electronic resource] 260 $aPorto Velho: Embrapa Rondônia, v. 3, Sept. 2018.$c2018 520 $aTechnology, tradition, and sustainability bring new aromas and flavors from the forest. Many coffee producers in Rondônia have already become aware of this. Among them are populations of the Rio Branco Indigenous Lands, who believe in production of fine robusta coffees as a window of opportunity to improve their quality of life, and in this crop season, they prepared their first micro-lot of specialty coffees. This is the theme of the special report of the third issue of Cafés de Rondônia magazine, which portrays the transformation of coffee growing in the state. 650 $aCafé
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Rondônia (CPAF-RO) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
28/01/2013 |
Data da última atualização: |
28/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SEITER, R.; EICHOLZ, E. D.; SILVA, S. D. dos A. e; STÖHLIRCK, L.; TATTO, F. R. |
Afiliação: |
Rudmar Seiter, FAPERGS; EBERSON DIEDRICH EICHOLZ, CPACT; SERGIO DELMAR DOS ANJOS E SILVA, CPACT; Luciano Stöhlirck, UFPEL; Francis Radael Tatto, UFPEL. |
Título: |
Avaliação de genótipos de mamona em diferentes épocas de semeadura na safra 2011/12 em Pelotas/RS. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO ESTADUAL DE AGROENERGIA, 4.; REUNIÃO TÉCNICA DE AGROENERGIA, 4., 2012, AMRIGS: Porto Alegre. Anais... Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2012. Organizado por Sérgio Delmar dos Anjos e Silva Ivan Rodrigues de Almeida. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Mamona. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/75397/1/067.pdf
|
Marc: |
LEADER 00698nam a2200157 a 4500 001 1946545 005 2013-01-28 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSEITER, R. 245 $aAvaliação de genótipos de mamona em diferentes épocas de semeadura na safra 2011/12 em Pelotas/RS.$h[electronic resource] 260 $aIn: SIMPÓSIO ESTADUAL DE AGROENERGIA, 4.; REUNIÃO TÉCNICA DE AGROENERGIA, 4., 2012, AMRIGS: Porto Alegre. Anais... Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2012. Organizado por Sérgio Delmar dos Anjos e Silva Ivan Rodrigues de Almeida.$c2012 650 $aMamona 700 1 $aEICHOLZ, E. D. 700 1 $aSILVA, S. D. dos A. e 700 1 $aSTÖHLIRCK, L. 700 1 $aTATTO, F. R.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|