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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
04/01/2017 |
Data da última atualização: |
23/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
CZEPAK, M. C.; COSTA, A.; PEREIRA, G. E.; SOUZA, R. T. de; SCHMILDT, E. R. |
Afiliação: |
MARCIO PAULO CZEPAK; AMANDA COSTA; GIULIANO ELIAS PEREIRA, CNPUV / CPATSA; REGINALDO TEODORO DE SOUZA, CNPUV; EDILSON ROMAIS SCHMILDT. |
Título: |
Physicochemical characterization of wines obtained of cultivar Isabel (hybrid of Vitis vinifera x Vitis labrusca) from different Brazilian states. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
BIO Web of Conferences, EDP Sciences, Les Ulis, France, v. 7, n. 02020[online], 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Também publicado em: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. |
Conteúdo: |
This study aimed to characterize the wines produced with the cultivar Isabel four states of Brazil. |
Palavras-Chave: |
Uva de mesa; Variedade Isabel. |
Thesagro: |
Uva; Vinho; Vitis Vinifera. |
Thesaurus Nal: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/153150/1/Artigo-publicado-com-DOI-10.1051.pdf
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Marc: |
LEADER 01128naa a2200253 a 4500 001 2059877 005 2018-01-23 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCZEPAK, M. C. 245 $aPhysicochemical characterization of wines obtained of cultivar Isabel (hybrid of Vitis vinifera x Vitis labrusca) from different Brazilian states.$h[electronic resource] 260 $c2016 500 $aTambém publicado em: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 39.; GENERAL ASSEMBLY OF THE OIV, 14., 2016, Bento Gonçalves. Vitiviniculture: technological advances to market challenges: abstracts. Bento Gonçalves: International Organisation of Vine and Wine, 2016. 520 $aThis study aimed to characterize the wines produced with the cultivar Isabel four states of Brazil. 650 $aGrapes 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 653 $aUva de mesa 653 $aVariedade Isabel 700 1 $aCOSTA, A. 700 1 $aPEREIRA, G. E. 700 1 $aSOUZA, R. T. de 700 1 $aSCHMILDT, E. R. 773 $tBIO Web of Conferences, EDP Sciences, Les Ulis, France$gv. 7, n. 02020[online], 2016.
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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