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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
19/12/2016 |
Data da última atualização: |
19/12/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GENRO, T. C. M.; FARIA, B. M.; SILVEIRA, M. C. T. da; ROSSETO, J.; SANTOS, A. S.; BERNDT, A.; BAYER, C.; SAVIAN, J.; CARVALHO, P. C. F. |
Afiliação: |
TERESA CRISTINA MORAES GENRO, CPPSUL; Bruna M. Faria, BOLSISTA CPPSUL; MARCIA CRISTINA T DA SILVEIRA, CPPSUL; Jusiane Rosseto, UFRGS; Amanda S. Santos, IFSUL; ALEXANDRE BERNDT, CPPSE; Cimélio Bayer, UFRGS; Jean Savian, UFRGS; Paulo C. F. Carvalho, UFRGS. |
Título: |
Dry matter intake from beef cattle grazing natural grassland with different intensification levels. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 53., 2016, Gramado. Produção animal para as novas gerações: anais. Viçosa, MG: Sociedade Brasileira de Zootecnia, 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Estimating dry matter intake from grazing animals remains a challenge. Among the indicators currently used, n-alkanes have been shown to be a good alternative, especially in heterogeneous environments such as natural grasslands. |
Thesagro: |
Gado de corte; Pastagem natural. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/152015/1/TCMGenro-DMI.pdf
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Marc: |
LEADER 01038nam a2200229 a 4500 001 2058906 005 2016-12-19 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGENRO, T. C. M. 245 $aDry matter intake from beef cattle grazing natural grassland with different intensification levels.$h[electronic resource] 260 $aIn: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 53., 2016, Gramado. Produção animal para as novas gerações: anais. Viçosa, MG: Sociedade Brasileira de Zootecnia$c2016 520 $aEstimating dry matter intake from grazing animals remains a challenge. Among the indicators currently used, n-alkanes have been shown to be a good alternative, especially in heterogeneous environments such as natural grasslands. 650 $aGado de corte 650 $aPastagem natural 700 1 $aFARIA, B. M. 700 1 $aSILVEIRA, M. C. T. da 700 1 $aROSSETO, J. 700 1 $aSANTOS, A. S. 700 1 $aBERNDT, A. 700 1 $aBAYER, C. 700 1 $aSAVIAN, J. 700 1 $aCARVALHO, P. C. F.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
07/12/2022 |
Data da última atualização: |
07/12/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NASCIMENTO, R. P.; RIZZATO, J. S.; POLEZI, G.; MOYA, A. M. T. M.; SILVA, M. F.; MACHADO, A. P. F.; FRANCHI, G.; BORGUINI, R. G.; SANTIAGO, M. C. P. de A.; PAIOTTI, A. P. R.; PEREIRA, J. A.; MARTINEZ, C. A. R.; MARÓSTICA JUNIOR, M. R. |
Afiliação: |
ROBERTO DE PAULA DO NASCIMENTO, UNICAMP; JULIA SOTO RIZZATO, UNICAMP; GABRIELE POLEZI, UNICAMP; AMANDA MARIA TOMAZINI MUNHOZ, UNICAMP; MILENA FERREIRA SILVA, UNICAMP; ANA PAULA DA FONSECA MACHADO, UNICAMP; GILBERTO CARLOS FRANCHI JUNIOR, UNICAMP; RENATA GALHARDO BORGUINI, CTAA; MANUELA CRISTINA P DE A SANTIAGO, CTAA; ANA PAULA RIBEIRO PAIOTTI, UNIFESP; JOSÉ AIRES PEREIRA, USF; CARLOS AUGUSTO REAL MARTINEZ, USF; MÁRIO RIBEIRO MARÓSTICA JÚNIOR, UNICAMP. |
Título: |
Jaboticaba (Myrciaria Jaboticaba) peel, a rich source of cyanidin-3-o-glucoside, prevents colorectal cancer in mice by reducing proinflammatory markers. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022. |
Páginas: |
2 p. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
153593. |
Conteúdo: |
Colorectal cancer (CRC) is the third most common malignancy worldwide. In the last years, the number of cases has been increasing rapidly, mostly in South American nations. Individuals with inflammatory bowel diseases, especially, have an increased risk of developing CRC, as chronic inflammation can lead to dysplasia. On the other side, the consumption of healthy-linked foods, such as fruits and vegetables, could lower CRC risk. |
Palavras-Chave: |
Anthocyanin Fruit Inflammatory bowel disease. |
Thesaurus NAL: |
Food technology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01552nam a2200301 a 4500 001 2149293 005 2022-12-07 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aNASCIMENTO, R. P. 245 $aJaboticaba (Myrciaria Jaboticaba) peel, a rich source of cyanidin-3-o-glucoside, prevents colorectal cancer in mice by reducing proinflammatory markers.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp$c2022 300 $a2 p. 500 $a153593. 520 $aColorectal cancer (CRC) is the third most common malignancy worldwide. In the last years, the number of cases has been increasing rapidly, mostly in South American nations. Individuals with inflammatory bowel diseases, especially, have an increased risk of developing CRC, as chronic inflammation can lead to dysplasia. On the other side, the consumption of healthy-linked foods, such as fruits and vegetables, could lower CRC risk. 650 $aFood technology 653 $aAnthocyanin Fruit Inflammatory bowel disease 700 1 $aRIZZATO, J. S. 700 1 $aPOLEZI, G. 700 1 $aMOYA, A. M. T. M. 700 1 $aSILVA, M. F. 700 1 $aMACHADO, A. P. F. 700 1 $aFRANCHI, G. 700 1 $aBORGUINI, R. G. 700 1 $aSANTIAGO, M. C. P. de A. 700 1 $aPAIOTTI, A. P. R. 700 1 $aPEREIRA, J. A. 700 1 $aMARTINEZ, C. A. R. 700 1 $aMARÓSTICA JUNIOR, M. R.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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