Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  04/08/1993
Data da última atualização:  04/08/1993
Autoria:  ZHANG, D.; COLLINS, W. W.; BELDING, S.
Afiliação:  Department of Horticultural Science, Box 7609, North Carolina State University, Raleigh, NC 27695-7609.
Título:  Improving sweetpotato starch digestibility for animal feeding
Ano de publicação:  1993
Fonte/Imprenta:  HortScience, v.28, n.4, p.325-326, 1993
ISSN:  0018-5345
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Eight sweetpotato [Ipomoea batatas (L.) lam.] clones were evaluated for the digestibility of their starch in animais with a simple in vitro screening method. starch digestibility varied significantly among clones. After dry-heat treatment at 100C for 30 minutes, digestibility of the most heat-sensitive clone increased only 37.8%. excellent repeatable results were obtained with a simplis weight-loss method. this assay procedure can be used as a screning method in breeging digestible sweetpotatoes for animal feed.
Palavras-Chave:  animal feed.
Thesagro:  Ipomoea Batatas.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF2142 - 1ADCAP - --635.05635.05
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional