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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
01/12/2014 |
Data da última atualização: |
01/12/2014 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
RITSCHEL, P. S.; MAIA, J. D. G.; CAMARGO, U. A.; ZANUS, M. C.; SOUZA, R. T. de; FAJARDO, T. V. M. |
Afiliação: |
PATRICIA SILVA RITSCHEL, CNPUV; JOAO DIMAS GARCIA MAIA, CNPUV; MAURO CELSO ZANUS, CNPUV; REGINALDO TEODORO DE SOUZA, CNPUV; THOR VINICIUS MARTINS FAJARDO, CNPUV. |
Título: |
'BRS Magna': a novel grape cultivar for juice making, with wide climatic adaptation. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 14, n. 4, p. 266-269, 2014. |
ISSN: |
1984-7033 |
DOI: |
10.1590/1984-70332014v14n4c42 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Cultivar release. |
Conteúdo: |
'BRS Magna' is a-novel cultivar to make grape juice, which presents intermediate productive cycle and wide climatic adaptation, released as an alternative to improve the color, the sweetness and the flavor of grape juice in Brazil. |
Palavras-Chave: |
Genetic breeding; Melhoramento genético; Suco de uva. |
Thesagro: |
Aclimatação; Composto fenólico; Cor; Qualidade; Sabor; Suco; Uva; Variedade; Viticultura. |
Thesaurus Nal: |
Acclimation; Breeding and Genetic Improvement; Color; Flavor; Grapes; Phenolic compounds; Viticulture. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/112649/1/BRS-Magna-Revista-CBAB.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | SILVA, C. E. S. da; BATALHA, L. A. R.; CARVALHO, A. M. de; OLIVEIRA, V. B. L. G. de; CARVALHO, A. M. M. L.; CARNEIRO, A. de C. O.; GOMES, F. J. B. Evaluation of kraft lignin and residues of sawmill for producing briquettes. Pesquisa Florestal Brasileira, v. 42, e202102186, p. 1-12, 2022.Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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