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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  11/02/2016
Data da última atualização:  11/02/2016
Autoria:  HUANG, Y.; YANG, F.; GUO, P.
Título:  Studies on dried meat products of Tibetan goats and its technology.
Ano de publicação:  1996
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 6., 1996, Beijing, China. Proceedings... Beijing, China: International Academic, 1996. v. 1, p. 368-372.
ISBN:  7800033597
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Table 1. Nutritional composition of mutton and comparison with other meats; Table 2. Main amino acids content of mutton and comparison with other meats; Table 3. The technological process of dried meats of Tibetan goats with the HACCP system; Table 4. Results of Hurdle effect of dried meat products and their quality; Table 5. Formula of dried meat products; Table 6. The effects of Ph value and proportion of salt, sugar, spices on taste (20 replications); Table 7. Comparision of the advanced pressure steam cooking technology with the commond'ds; Table 8. Comparison of the microbe indexes of end produts with the national Standard (GB).
Thesagro:  Caprino; Carne seca.
Thesaurus Nal:  Dried meat; Goat meat; HACCP; Meat products.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC30023 - 1ADDPL - PP636.39I61p1996.0794v. 1
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