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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
23/12/2003 |
Data da última atualização: |
16/10/2007 |
Autoria: |
GARNSWORTHY, P. C.; WISEMAN, J. (ed.). |
Título: |
Recent advances in animal nutrition - 2002. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Nottingham: Nottingham University Press, 2002. |
Páginas: |
352 p. |
ISBN: |
1-897676-09-3 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
University of Nottingham Feed Manufacturers Conference, 36., 2002, Nottingham. |
Conteúdo: |
The United States approach to regulation development; Animal feed legislation - including the influence of EU food safety concerns; Manipulating the fatty acid composition of animal products; What has what might be achieved?; Feed composition and environmental pollution; Formulating diets to meet legislative constraints in the Netherlands; Exogenous enzymes as pro-nutrients in broiler diets; Microbial phytase in broiler nutrition; Nutrition of the dairy heifer calf; Dairy feeding standards in the USA: NRC, 2001; Feed into milk - an applied feeding model coupled with a new system of feed characterisation; Gut health and immunity in young piglets; Post weaning multisystemic wasting syndrome (PMWS) in pigs; putting poultry nutrition into practice: experience from the field; Equine nutrition: some unique features, functions and frailties of the digestive system of the horse; Companion animal nutrition. |
Thesagro: |
Animal; Nutrição. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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Registro |
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URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
28/09/2015 |
Data da última atualização: |
25/01/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
FONSECA, T. F. DA; FARIA, L. R. F.; BRIGIDA, A. I. S.; SILVA, C. M.; SANTOS, A. A. dos; AZEVEDO, T. de L. |
Afiliação: |
TAYNÁ F. DA FONSECA, UEZO; LUIZA R. F. FARIA, Instituto Brasileiro em Medicina de Reabilitação; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; ALEXSANDRO ARAUJO DOS SANTOS, CTAA; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA. |
Título: |
Avaliação do potencial de flavourzyme, neutrase e novo-Pro D na hidrólise de gelatina de tilápia. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 20.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSA, 11., 2015, Fortaleza. [Anais...]. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2015. |
Páginas: |
6 p. |
ISSN: |
2447-2816 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Flavourzyme; Gelatina de tilápia; Hidrolisados proteicos; Neutrase; Novo-pro D. |
Thesagro: |
Tilápia. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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