Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  23/12/2003
Data da última atualização:  16/10/2007
Autoria:  GARNSWORTHY, P. C.; WISEMAN, J. (ed.).
Título:  Recent advances in animal nutrition - 2002.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  Nottingham: Nottingham University Press, 2002.
Páginas:  352 p.
ISBN:  1-897676-09-3
Idioma:  Inglês
Notas:  University of Nottingham Feed Manufacturers Conference, 36., 2002, Nottingham.
Conteúdo:  The United States approach to regulation development; Animal feed legislation - including the influence of EU food safety concerns; Manipulating the fatty acid composition of animal products; What has what might be achieved?; Feed composition and environmental pollution; Formulating diets to meet legislative constraints in the Netherlands; Exogenous enzymes as pro-nutrients in broiler diets; Microbial phytase in broiler nutrition; Nutrition of the dairy heifer calf; Dairy feeding standards in the USA: NRC, 2001; Feed into milk - an applied feeding model coupled with a new system of feed characterisation; Gut health and immunity in young piglets; Post weaning multisystemic wasting syndrome (PMWS) in pigs; putting poultry nutrition into practice: experience from the field; Equine nutrition: some unique features, functions and frailties of the digestive system of the horse; Companion animal nutrition.
Thesagro:  Animal; Nutrição.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSA14038 - 1ADCLV - --636.0852G236r2003.05080
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  28/09/2015
Data da última atualização:  25/01/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  FONSECA, T. F. DA; FARIA, L. R. F.; BRIGIDA, A. I. S.; SILVA, C. M.; SANTOS, A. A. dos; AZEVEDO, T. de L.
Afiliação:  TAYNÁ F. DA FONSECA, UEZO; LUIZA R. F. FARIA, Instituto Brasileiro em Medicina de Reabilitação; ANA IRAIDY SANTA BRIGIDA, CTAA; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; ALEXSANDRO ARAUJO DOS SANTOS, CTAA; TATIANA DE LIMA AZEVEDO, CTAA.
Título:  Avaliação do potencial de flavourzyme, neutrase e novo-Pro D na hidrólise de gelatina de tilápia.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO NACIONAL DE BIOPROCESSOS, 20.; SIMPÓSIO DE HIDRÓLISE ENZIMÁTICA DE BIOMASSA, 11., 2015, Fortaleza. [Anais...]. São Paulo: Associação Brasileira de Engenharia Química, 2015.
Páginas:  6 p.
ISSN:  2447-2816
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Flavourzyme; Gelatina de tilápia; Hidrolisados proteicos; Neutrase; Novo-pro D.
Thesagro:  Tilápia.
Categoria do assunto:  Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA12895 - 1UPCAA - DD
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional