Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
26/08/1998 |
Data da última atualização: |
09/01/2024 |
Autoria: |
SHENK, J. S.; WESTERHAUS, M. O. |
Título: |
The application of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to forage analysis. |
Ano de publicação: |
1994 |
Fonte/Imprenta: |
In: FAHEY JUNIOR, G. C.; MADISON, G. C. (ed.). Forage quality, evaluation, and utilization. Madison: American Society of Agronomy: Crop Science Society of America: Soil Science Society of America, 1994. p. 406-449. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Near Infrared Reflectance Spectroscopy; NIRS. |
Thesagro: |
Análise Química; Forragem. |
Thesaurus Nal: |
Chemical analysis; Forage; Near-infrared spectroscopy. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 00773naa a2200205 a 4500 001 1523931 005 2024-01-09 008 1994 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSHENK, J. S. 245 $aThe application of near infrared reflectance spectroscopy (NIRS) to forage analysis. 260 $c1994 650 $aChemical analysis 650 $aForage 650 $aNear-infrared spectroscopy 650 $aAnálise Química 650 $aForragem 653 $aNear Infrared Reflectance Spectroscopy 653 $aNIRS 700 1 $aWESTERHAUS, M. O. 773 $tIn: FAHEY JUNIOR, G. C.; MADISON, G. C. (ed.). Forage quality, evaluation, and utilization. Madison: American Society of Agronomy: Crop Science Society of America: Soil Science Society of America, 1994. p. 406-449.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |