Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
16/07/2002 |
Data da última atualização: |
26/07/2007 |
Autoria: |
BRANT, A. W.; GOBLE, J. W.; HAMANN, J. A.; WABECK, C. J.; WALTERS, R. E. |
Título: |
Guidelines for establishing and operating broiler processing plants. |
Ano de publicação: |
1982 |
Fonte/Imprenta: |
Washington: United States Department of Agriculture, 1982. |
Páginas: |
51p. |
Série: |
(Agricultural Handbook, 581) |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Ave; Broiler processing; Housing; Instalação; Production. |
Thesagro: |
Abatedouro; Controle de Qualidade; Frigorífico; Produção. |
Thesaurus Nal: |
food processing; industry; poultry; quality control; slaughter. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00891nam a2200337 a 4500 001 1440803 005 2007-07-26 008 1982 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aBRANT, A. W. 245 $aGuidelines for establishing and operating broiler processing plants. 260 $aWashington: United States Department of Agriculture$c1982 300 $a51p. 490 $a(Agricultural Handbook, 581) 650 $afood processing 650 $aindustry 650 $apoultry 650 $aquality control 650 $aslaughter 650 $aAbatedouro 650 $aControle de Qualidade 650 $aFrigorífico 650 $aProdução 653 $aAve 653 $aBroiler processing 653 $aHousing 653 $aInstalação 653 $aProduction 700 1 $aGOBLE, J. W. 700 1 $aHAMANN, J. A. 700 1 $aWABECK, C. J. 700 1 $aWALTERS, R. E.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |