Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
24/04/2007 |
Data da última atualização: |
19/06/2009 |
Autoria: |
ATASOGLU, C.; WALKER, N. D.; NEWBOLD, C. J.; WALLACE, R. J. |
Título: |
Influence of the concentration of peptides on [15N]ammonia incorporation and de nov synthesis of different amino acids by mixed mciroorganisms from the sheep rumen in vitro. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
In: BRITISH SOCIETY OF ANIMAL SCIENCE, 1998, Scarborough, UK. Proceedings... Medlothian: British Society of Animal Science, 1998. p. 175. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Peptédio. |
Thesagro: |
Aminoácido; Amônia; Ovino; Rúmen. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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