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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  26/05/1994
Data da última atualização:  26/05/1994
Autoria:  WILLIAMS, J. G. K.; HANAFEY, M. K.; RAFALSKI, J. A.; TINGEY, S.
Título:  Genetic analysis using random amplified polymorphic DNA markers.
Ano de publicação:  1993
Fonte/Imprenta:  Methods in Enzymology, v.218, p.704-740, 1993.
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  DNA Markers; Genetic mapping; Mapeamento genetico; Marcadores geneticos; Polimorfismos; Polimorphisms; RAPD.
Thesagro:  Biologia Molecular.
Thesaurus Nal:  molecular biology.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSO14390 - 1ADCSP - --1060310603
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Florestas.
Data corrente:  13/08/2012
Data da última atualização:  20/02/2015
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  ZILLY, A.; BAZANELLA, G. C. dos S.; HELM, C. V.; ARAÚJO, C. A. V.; SOUZA, C. G. M. de; BRACHT, A.; PERALTA, R. M.
Afiliação:  ADRIANA ZILLY, UNIVERSIDADE ESTADUAL DO OESTE DO PARANÁ; GISELE CRISTINA DOS SANTOS BAZANELLA, UEM; CRISTIANE VIEIRA HELM, CNPF; CAROLINE APARECIDA VAZ ARAÚJO, UEM; CRISTINA GIATTI MARQUES DE SOUZA, UEM; ADELAR BRACHT, UEM; ROSANE M. PERALTA, UEM.
Título:  Solid-state bioconversion of passion fruit waste by white-rot fungi for production of oxidative and hydrolytic enzymes.
Ano de publicação:  2012
Fonte/Imprenta:  Food and Bioprocess Technology, v. 5, p. 1573-1580, 2012.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Yellow passion fruit waste (YPFW) is an abundant food waste in Brazil, rich in carbohydrates. The aim of the present work was to obtain useful oxidative and hydrolytic enzymes. YPFW solid-state cultures were done using the food-grade white-rot fungi Pleurotus ostreatus, Pleurotus pulmonarius, Macrocybe titans, Ganoderma lucidum, and Grifola frondosa. Under the conditions used in this work, the main enzymes produced by the fungi were laccases, pectinases, and aryl-?-D-glycosidases (?-glucosidases, ?-xylosidases, and ?-galactosidases). Laccases were produced by all fungi, and in this respect, the YPFW was as good as substrate as wheat bran, the most commonly substrate used for white-rot fungi cultivation. M. titans was the best producer of pectinase in YPFW cultures, while P. ostreatus and P. pulmonarius were the best producers of aryl-?-glycosidases in both YPFW and wheat bran cultures.
Palavras-Chave:  Enzima hidrolítica.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Florestas (CNPF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPF50148 - 1UPCAP - DD
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