BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Gado de Leite; Embrapa Pantanal.
Data corrente:  14/10/1992
Data da última atualização:  22/09/2014
Autoria:  McDOWELL, L. R.; CONRAD, J. H.; THOMAS, J. E.; HARRIS, L. E.
Título:  Latin American tables of feed composition.
Ano de publicação:  1974
Fonte/Imprenta:  Gainesville: University of Florida, 1974.
Páginas:  509p.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  These Latin American tables of feed composition include analyses of feedstuffs from most countries of Latin America. It is a combined effort by the Latin American countries, the University of Florida, Utah State University and the Unites States Agency for International Development. The object is to record in one development. The object is to record in one publication the information available for a given feed. The tables of feed composition include also appropriate analytical data from the United States and Canada. These data are used for a particular feedstuff when applicable Latin American information (chemical or biological) is not available to make more meaningful tables. Scientific names have been used as the first component of the names as a feed is identified by the scientific name in Latin America. Common, local and area names are also included in cross references. An international nomenclature is used. The first edition of Latin American tables of feed composition was published in june 1972. It was a preliminary copy and represented a limited number of analyses on most feeds. This second edition is based on more than 4 times the number of feed analyses over the previous edition published one year earlier. The first edition was available only in English while the second edition is available also in Spanish and Portuguese. Both a complete atlas and a abridgel edition of the Latin American feed tables are available. The abridged edition represents the sejected feeds an... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  America Latina; Composicao; Composição de alimentos; Composition; Feed; Latin American; Nutrition animal; Tabela; Table.
Thesagro:  Alimento; Animal; Nutriente; Produção Animal.
Thesaurus Nal:  animal production.
Categoria do assunto:  --
Q Alimentos e Nutrição Humana
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC11550 - 1ADCLV - PP636.08557L356l1980.00729
CNPGL13211 - 1ADDLV - PP636.085098L357l1978.00970
CPAP30048 - 1ADDLV - --636.0852M153l1995.00288
CPAP43026 - 1ADPLV - --636.085098L357a1979.00256
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 4
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoHENZ, G. P.; ALCANTARA, F. A. de (ed.). Hortas: o produtor pergunta, a Embrapa responde. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica: Embrapa Hortaliças, 2009. 237 p. il. (Coleção 500 perguntas, 500 respostas). Projeto Minibibliotecas.
Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças; Embrapa Unidades Centrais.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
2.Imagem marcado/desmarcadoCASTELO BRANCO, M.; ALCÂNTARA, F. A. de (ed.). Os projetos horta urbana de Teresina e hortas peri-urbanas do Novo Gama e de Abadia de Goiás. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2008. (Hortas Comunitarias, 2). Diana gomes lopes; Juliana Portela do Rêgo; Maria do Socorro Lira Monteiro; Marina Castelo Branco; Ronaldo Setti de Liz; Sandra Vieira Santana.
Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
3.Imagem marcado/desmarcadoHENZ, G. P.; ALCÂNTARA, F. A. de; RESENDE, F. V. (ed.). Produção orgânica de hortaliças: o produtor pergunta, a Embrapa responde. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica, 2007. 308 p. (Coleção 500 perguntas, 500 respostas). Aelson Silva de Almeida; Assis Marinho Carvalho; Celso L. Moretti; Dejair Lopes de Almeida; Dione Melo Silva; Edson Guiducci Filho; Fabiana Góes de Almeida Nobre; Flávia Aparecida de Alcântara; Francisco Vilela Resende; Francisco R....
Tipo: Autoria/Organização/Edição de LivrosCirculação/Nível: -- - --
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças; Embrapa Unidades Centrais.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
4.Imagem marcado/desmarcadoCASTELO BRANCO, M.; ALCÂNTARA, F. A. de; MELO, P. E. de (ed.). O Projeto horta urbana de Santo Antônio do Descoberto. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2007. 160 p. (Hortas Comunitárias, 1).
Tipo: Autoria/Organização/Edição de LivrosCirculação/Nível: -- - --
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.
Visualizar detalhes do registroImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 4
Primeira ... 1 ... Última
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional