Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
19/12/2016 |
Data da última atualização: |
20/12/2016 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
TELIS, V. R. N.; TONON, R. V. |
Afiliação: |
Vânia R. N. Telis, UNESP; RENATA VALERIANO TONON, CTAA. |
Título: |
The effects of non-equilibrium states and storage conditions on glass transitions in food. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: BHANDARI, B.; ROOS, Y. H. (Ed.). Non-equilibrium states and glass transitions in foods: processing effects and product-specific implications. Amsterdam: Elsevier, 2017. Ch. 16. p. 279-403. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Analysis; Composition; Food; Food sciences. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00624naa a2200169 a 4500 001 2058883 005 2016-12-20 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTELIS, V. R. N. 245 $aThe effects of non-equilibrium states and storage conditions on glass transitions in food. 260 $c2017 653 $aAnalysis 653 $aComposition 653 $aFood 653 $aFood sciences 700 1 $aTONON, R. V. 773 $tIn: BHANDARI, B.; ROOS, Y. H. (Ed.). Non-equilibrium states and glass transitions in foods: processing effects and product-specific implications. Amsterdam: Elsevier, 2017. Ch. 16. p. 279-403.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |