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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Solos. |
Data corrente: |
09/02/2021 |
Data da última atualização: |
26/10/2021 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ALVES, C. de O.; PIMENTEL, R. M.; TAMY, W. P.; SOUZA, F. B. M. de; DONAGEMMA, G. K. |
Afiliação: |
CLEUSON DE OLIVEIRA ALVES, UFF; RÓBERSON MACHADO PIMENTEL, UFF; WAGNER PESSANHA TAMY, UFF; FILIPE BITTENCOURT MACHADO DE SOUZA, INTPAC; GUILHERME KANGUSSU DONAGEMMA, CNPS. |
Título: |
Methods for estimating forage mass in pastures. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORKSHOP ON BIOSYSTEMS ENGINEERING - WEB 6.0, 6., 2020, Niterói. Proceedings... Niterói: AGRHA, 2020. p. 160-163. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A large part of farm properties have low levels of productivity, therefore estimate the herbage mass is essential for the proper planning, moreover, properly quantify the forage mass will provide appropriate information on the fertilization of forage produced or loss levels, which are important factors in determining the production system. This literature review covered the most used evaluation methods. |
Palavras-Chave: |
Erva; Herbage; Method. |
Thesagro: |
Forragem; Método. |
Thesaurus Nal: |
Forage. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/221053/1/Methods-for-estimating-forage-mass-in-pastures-2020.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Solos (CNPS) |
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