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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
17/01/2006 |
Data da última atualização: |
17/01/2006 |
Autoria: |
STEPHAN, M. P.; NASCIMENTO, M. da G. F. do; PENTEADO FILHO, A. de F.; LIGNON, G. B. |
Título: |
Criação orgânica de galinhas: caracterização das proteínas da clara de ovos e avaliação da interferência da adição de carvão na dieta. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Universidade Rural, Série Ciências da Vida, Seropédica, RJ, v. 24, Supl., p. 291-292, 2004. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Organic chicken production: characterization of proteins from egg white and evaluation of the addition of charcoal to chicken feed. |
Conteúdo: |
Electrophoresis is a powerful technique to evaluate molecular pool of proteins of some foods. In this work it was evaluated the effects of the addition of charcoal to the feed of chicken in organic production through the analysis of egg protein profile, obtained in gel of polyacrilamide. Four protein bands were identified in all egg white samples. No significant differences were observed among the four protein by statistical procedures, regarding egg white profile and diet, neither between the two treatments as concerning to molecular mass of the four proteins. |
Thesagro: |
Ave Domestica; Dieta; Galinha; Ovo. |
Thesaurus Nal: |
chickens; diet; eggs. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | MACIEL, C. G.; SOUZA, L. B. de; BOVOLINI, M. P.; BRUM, D. L.; MUNIZ, M. F. B.; BURIOL, G. A. Qualidade fisiológica e sanitária de sementes de açoita-cavalo (Luehea divaricata). Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 33, n. 75, p. 331-338, jul./set. 2013. Nota Científica.Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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