Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  13/10/1997
Data da última atualização:  14/09/2010
Autoria:  SINGH, R. K.; NELSON, P. E. (ed.).
Título:  Advances in aseptic processing technologies.
Ano de publicação:  1992
Fonte/Imprenta:  London; New York: Elsevier Applied Science, 1992.
Páginas:  x, 279 p.
ISBN:  1-85166-742-3
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The NORDIC project on aseptic processes, residence time distributions of foods with/without particulates in aseptic processing systems, liquid-to particle heat transfer coefficient in aseptic processing, heat transfer in aseptic processing of particulate foods, modelling sterilisation and quality in the ohmic heating, efforts to create an environmentally compatible aseptic carton container, principles, technology and applications of destructive and nondestructive package aseptic processing of foods, potential processing of foods, potential applications of bacteriocins in processed foods, quality considerations during aseptic processing of foods, acceptance procedures for aseptically processed particulate foods.
Thesagro:  Embalagem; Preservação de Alimento.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA2787 - 1ADCLV - --664.028R162a1997.00041
Voltar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional