Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  26/09/2017
Data da última atualização:  27/09/2017
Autoria:  SIMM, G.
Título:  Selection for lean meat production in sheep.
Ano de publicação:  1992
Fonte/Imprenta:  In: SPEEDY, A.W. (Ed.). Progress in sheep and goat research. Wallingford: CAB International, c1992. p. 193-215.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Genetic improvement in context: Options to reduce fatness, Between and within-breed selection; Selection objectives and criteria for within-breed selection - Table - Average estimates from three reviews; Techniques for the In Vivo assessment: Live with, Ultrasonic measurements; Advanced imaging techniques, Precision in vivo measurements and response to selection; Physiological predictors; Methods of testing and evaluation; Results of selection in experiments and industry. Table - Summary of responses to selection for carcass composition in experimental flocks; Opportunities to accelerate genetic improvement
Thesaurus Nal:  Sheep.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC35047 - 1ADDPL - PP636.3072S742p1994.00817
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional