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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
06/03/1997 |
Data da última atualização: |
06/03/1997 |
Autoria: |
SILVA, R. F. da. |
Título: |
Studies on extracting and defuzzing tomato seeds (Lycopersicon esculentum, Mill.). |
Ano de publicação: |
1976 |
Fonte/Imprenta: |
Mississippi: Mississippi State University, 1976. |
Páginas: |
98p. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Ph.D. Thesis. |
Conteúdo: |
To compare the effects of seed extraction methods, such as fermentation, acid treatments, and enzyme treatments on the breakdown of the gelatinous coating surrounding the seeds and on seed cleaning; To compare the effects of these seed extraction methods on seed quality, germination, and vigor; To determine the best temperature-time combinationfor defuzzing tomato seeds of varying moisture contents; To verify the influence of the fuzz (pubescence) on the ability of seeds to flow in the planter; To investigate the effect of the intensity of defuzzing on seed quality; To study the effects of diferrent dryng temperaturesand times during defuzzing on seed germination and vigor. |
Palavras-Chave: |
Method; Seed extraction; Tomato. |
Thesagro: |
Extração; Lycopersicon Esculentum; Método; Semente; Tomate. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2.887 | |
141. | | INOMOTO, M. M.; ASMUS, G. L.; SILVA, R. A. da. Adubos verdes para o controle de fitonematoides. In: LIMA FILHO, O. F. de; AMBROSANO, E. J.; WUTKE, E. B.; ROSSI, F.; CARLOS, J. A. D. (ed.). Adubação verde e plantas de cobertura no Brasil: fundamentos e prática. 2. ed. rev. e atual. Brasília, DF: Embrapa, 2023. v. 1, cap. 12, p. 489-535. PDF ODS 02Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste. |
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150. | | QUEIROZ, L. P.; MARTINS-DA-SILVA, R. C. V. Copaifera L. In: FORZZA, R. C.; BAUMGRATZ, J. F. A.; BICUDO, C. E. M.; CARVALHO JÚNIOR, A. A.; COSTA, A.; COSTA, D. P.; HOPKINS, M.; LEITMAN, P. M.; LOHMANN, L. G.; MAIA, L. C.; MARTINELLI, G.; MENEZES, M.; MORIM, M. P.; COELHO, M. A. N.; PEIXOTO, A. L.; PIRANI, J. R.; PRADO, J.; QUEIROZ, L. P.; SOUZA, V. C.; STEHMANN, J. R.; SYLVESTRE, L. S.; WALTER, B. M. T.; ZAPPI, D. (Ed.). Catálogo de plantas e fungos do Brasil. Rio de Janeiro: Andrea Jakobsson Estúdio: Instituto de Pesquisas Jardim Botânico do Rio de Janeiro, 2010. v. 2, p. 1023-1024.Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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152. | | SILVA, R. P.; FREITAS, R. A. de; NASCIMENTO, W. M. Condicionamento osmótico de sementes de pimenta e germinação sob diferentes temperaturas. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 27, n. 2, p. S1578-S1582, ago. 2009. CD-ROM. Suplemento. Trabalho apresentado no 49. Congresso Brasileiro de Olericultura, Águas de Lindóia, SP.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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153. | | JESUS, C. R.; SILVA, R. A.; CRUZ, C. H. S. Comunidade de aranhas em sistema agroflorestal de várzea em Mazagão, AP. In: SIMPÓSIO DE CONTROLE BIOLÓGICO, 10., 2007, Brasília, DF. Inovar para preservar a vida: resumos. Brasília, DF: Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia, 2007. 1 CD-ROM. (Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. Documentos, 250).Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amapá. |
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