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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
19/07/2001 |
Data da última atualização: |
19/07/2001 |
Autoria: |
CUNHA, A. R. da; ESCOBEDO, J. F.; SILVA, M. A. de A. e. |
Título: |
Balanco de radiacao em cultura de pimentao em ambiente protegido e campo. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE AGROMETEOROLOGIA, 12.; REUNIAO LATINO AMERICANA DE AGROMETEOROLOGIA, 3., 2001, Fortaleza. Anais... Fortaleza: SBA / FUNCEME, 2001. |
Volume: |
v.2. |
Páginas: |
p.715-716. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Plastic house; Radiation; Sweet pepper. |
Thesagro: |
Capsicum Annuum; Cultivo Protegido; Estufa; Pimentão; Radiação. |
Thesaurus Nal: |
protected cultivation. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00830naa a2200265 a 4500 001 1770325 005 2001-07-19 008 2001 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aCUNHA, A. R. da 245 $aBalanco de radiacao em cultura de pimentao em ambiente protegido e campo. 260 $c2001 300 $ap.715-716. v.2. 490 $vv.2. 650 $aprotected cultivation 650 $aCapsicum Annuum 650 $aCultivo Protegido 650 $aEstufa 650 $aPimentão 650 $aRadiação 653 $aPlastic house 653 $aRadiation 653 $aSweet pepper 700 1 $aESCOBEDO, J. F. 700 1 $aSILVA, M. A. de A. e. 773 $tIn: CONGRESSO BRASILEIRO DE AGROMETEOROLOGIA, 12.; REUNIAO LATINO AMERICANA DE AGROMETEOROLOGIA, 3., 2001, Fortaleza. Anais... Fortaleza: SBA / FUNCEME, 2001.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
18/11/2020 |
Data da última atualização: |
18/11/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
OLIVEIRA, M. E. A. S.; BASSINELLO, P. Z.; COLOMBARI FILHO, J. M.; CARVALHO, C. W. P. de; TAKEITI, C. Y. |
Afiliação: |
MARIA EUGENIA ARAUJO SILVA OLIVEIRA, UNIRIO; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF; JOSE MANOEL COLOMBARI FILHO, CNPAF; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; CRISTINA YOSHIE TAKEITI, CTAA. |
Título: |
Impact of germination and polishing process on the technological and nutritional quality of rice cultivated in the brazilian cerrado. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO ON-LINE BRASILEIRO DE TECNOLOGIA DE CEREAIS E PANIFICAÇÃO, 2020. Saudabilidade na indústria de cereais e panificação: resumo expandido. Sete Lagoas: Universidade Federal de São João Del-Rei, 2020. |
ISBN: |
978-65-88243-73-2 |
DOI: |
10.29327/cbcp2020 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
CBCP. |
Conteúdo: |
In this work, the effect of germination and polishing on the nutritional and technological profile of four different rice cultivars from Brazilian Cerrado were evaluated. The cultivars were germinated, processed and evaluated for the water uptake, germination index, falling number, rapid viscosity analysis and ferulic acid content. The results showed that the germination time for 24 h neither increase the levels of ferulic acid nor caused structural changes in the polysaccharide matrix of these cultivars, except for Moti cultivar. Longer germination times can improve these technological and nutritional aspects. |
Palavras-Chave: |
Acido ferúlico. |
Thesagro: |
Ácido; Arroz; Cerrado; Germinação; Oryza Sativa; Qualidade; Tecnologia de Alimento. |
Thesaurus NAL: |
Ferulic acid; Food technology; Germination; Rice; Seed quality. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/217924/1/2020-CBCP-cnpaf.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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