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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
29/11/2021 |
Data da última atualização: |
31/01/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SILVA, K. F.; MORAES, D. H. M. de; MESQUITA, M.; OLIVEIRA, H. F. E. de; NASCIMENTO, W. M.; BATTTISTI, R.; FLORES, R. A. |
Afiliação: |
KÁTIA FREITAS SILVA, INSTITUTO FEDERAL GOIANO; DIOGO HENRIQUE MORATO DE MORAES, UNIVERSIDADE FEDERAL DE GOIAS; MARCIO MESQUITA, UNIVERSIDADE FEDERAL DE GOIAS; HENRIQUE FONSECA ELIAS DE OLIVEIRA, INSTITUTO FEDERAL GOIANO.; WARLEY MARCOS NASCIMENTO, CNPH; RAFAEL BATTISTI, UNIVERSIDADE FEDERAL DE GOIAS; RILNER ALVES FLORES, UNIVERSIDADADE FEDERAL DE GOIAS. |
Título: |
Water requirement and crop coefcient of three chickpea cultivars for the edaphoclimatic conditions of the Brazilian savannah biome. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Irrigation Science, v. 39, p. 607-616, 2021. |
DOI: |
http://doi.org/10.1007/s00271-021-00737-z |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study aimed to determine the water requirements and Kc for three chickpea cultivars. The crop reference evapotranspiration (ETo) was estimated using the Penman?Monteith method with meteorological data recorded inside the greenhouse. Crop evapotranspiration (ETc) was obtained by weighing minilysimeters and soil moisture sensors. |
Palavras-Chave: |
Cultivar BRS Aleppo; Cultivar BRS Cristalino; Cultivar Cícero. |
Thesagro: |
Cicer Arietinum; Grão de Bico; Irrigação. |
Thesaurus Nal: |
Chickpeas. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01240naa a2200289 a 4500 001 2136764 005 2022-01-31 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttp://doi.org/10.1007/s00271-021-00737-z$2DOI 100 1 $aSILVA, K. F. 245 $aWater requirement and crop coefcient of three chickpea cultivars for the edaphoclimatic conditions of the Brazilian savannah biome.$h[electronic resource] 260 $c2021 520 $aThis study aimed to determine the water requirements and Kc for three chickpea cultivars. The crop reference evapotranspiration (ETo) was estimated using the Penman?Monteith method with meteorological data recorded inside the greenhouse. Crop evapotranspiration (ETc) was obtained by weighing minilysimeters and soil moisture sensors. 650 $aChickpeas 650 $aCicer Arietinum 650 $aGrão de Bico 650 $aIrrigação 653 $aCultivar BRS Aleppo 653 $aCultivar BRS Cristalino 653 $aCultivar Cícero 700 1 $aMORAES, D. H. M. de 700 1 $aMESQUITA, M. 700 1 $aOLIVEIRA, H. F. E. de 700 1 $aNASCIMENTO, W. M. 700 1 $aBATTTISTI, R. 700 1 $aFLORES, R. A. 773 $tIrrigation Science$gv. 39, p. 607-616, 2021.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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URL |
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Registros recuperados : 77 | |
7. | | SILVA, K. F.; FRANCISCO, V. C.; OKUMURA, F.; GODOY, R.; NASSU, R. T. Aceitação sensorial de Feijão Guandu (Cajanus cajan (L.) Millsp) destinado à alimentação humana. In: JORNADA CIENTÍFICA DA EMBRAPA SÃO CARLOS, 12., 2020, São Carlos, SP. Anais... São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste, 2020. p.19. (Embrapa Instrumentação. Documentos, 71).Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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16. | | BIANCHIN, I.; MORAES, E. A. S. de; SILVA, K. F. da; CATTO, J. B.; PAIVA, F. Identificação das espécies e a resistência de parasitos gastrintestinais de ovinos a anti-helminticos em Mato Grosso do Sul. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE PARASITOLOGIA VETERINÁRIA, 15.; SEMINÁRIO DE PARASITOLOGIA VETERINÁRIA DOS PAÍSES DO MERCOSUL, 2., 2008., Curitiba. Programa & Resumos. Jaboticabal: CBPV, 2008. 1 p. 1 CD-ROM. Resumos Apresentação_ORAL. Código O-125.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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18. | | CARVALHO, S. C. S.; FRANCISCO, V. C.; SILVA, K. F.; BOGUSZ JUNIOR, S.; NASSU, R. T. Sous vide processing of beef: effect of portioning type on cooking loss of two different cuts. In: REUNIÃO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 57., 2022, Campinas. Tropical animal science and pratice to feed the planet: proceedings. Brasília, DF: SBZ; São Carlos, SP: Embrapa Pecuária Sudeste, 2022. p. 328.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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20. | | MORENO, F. A.; MASSUQUETTO, A.; SILVA, K. F.; DURAU, J. F.; MARX, F. O.; OLIVEIRA, S. G.; KRABBE, E. L. Equivalência energética da peletização de dietas para frangos de corte. In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE NUTRIÇÃO ANIMAL, 8., 2018, Campinas. Anais... Campinas: CBNA, 2018.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 77 | |
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