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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
11/07/2017 |
Data da última atualização: |
10/10/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, A. L.; LIMA, M. A. C. de; LAURINDO, J. B.; SILVA, J. S. M. da. |
Afiliação: |
ADRIANE L. SILVA; MARIA AUXILIADORA COELHO DE LIMA, CPATSA; JOÃO B. LAURINDO; JÉSSICA SANTOS MENDES DA SILVA. |
Título: |
Coatings from different sources for postharvest conservation of mango fruit cv Palmer |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL POSTHARVEST SYMPOSIUM, 8., 2016, Cartagena, Spain. Enhancing supply chain and consumer benefits: ethical and technological issues - programme and book of abastracts. Cartagena: Universidad Politécnica de Cartagena: ISHS, 2016. |
Páginas: |
p. 232. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
The aim of this study was to select edible coatings from different sources, as cassava starch, carboxymethyl cellulose (CMC), chitosan, Aloe veto, beeswax and sodium alginate, including some additives, which enable improved quality and postharvest conservation on 'Palmer' mango fruit, stored under refrigeration followed by room temperature. |
Palavras-Chave: |
Mango; Postharvest. |
Thesagro: |
Manga; Mangifera Indica; Pós-colheita. |
Thesaurus Nal: |
Mangoes; Postharvest physiology; Postharvest technology; Postharvest treatment. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/161639/1/Dora-1.pdf
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Marc: |
LEADER 01273nam a2200265 a 4500 001 2072445 005 2023-10-10 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSILVA, A. L. 245 $aCoatings from different sources for postharvest conservation of mango fruit cv Palmer 260 $aIn: INTERNATIONAL POSTHARVEST SYMPOSIUM, 8., 2016, Cartagena, Spain. Enhancing supply chain and consumer benefits: ethical and technological issues - programme and book of abastracts. Cartagena: Universidad Politécnica de Cartagena: ISHS$c2016 300 $ap. 232. 520 $aThe aim of this study was to select edible coatings from different sources, as cassava starch, carboxymethyl cellulose (CMC), chitosan, Aloe veto, beeswax and sodium alginate, including some additives, which enable improved quality and postharvest conservation on 'Palmer' mango fruit, stored under refrigeration followed by room temperature. 650 $aMangoes 650 $aPostharvest physiology 650 $aPostharvest technology 650 $aPostharvest treatment 650 $aManga 650 $aMangifera Indica 650 $aPós-colheita 653 $aMango 653 $aPostharvest 700 1 $aLIMA, M. A. C. de 700 1 $aLAURINDO, J. B. 700 1 $aSILVA, J. S. M. da
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Cutter |
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Volume |
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URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | SIQUEIRA, K. M. M. de; MARTIN, C. F.; SCHLINDWEIN, C.; KIILL, L. H. P. Polinizadores efetivos da cultura da goiaba (Psidium guajava) em área irrigada do Submédio do Vale do São Francisco. In: ENCONTRO DE ZOOLOGIA DO NORDESTE, 15., 2005, Salvador. Fauna, biopirataria, biotecnologia e sociedades sustentáveis: livro de resumos. Salvador: UNEB: SNZ, 2005. p. 260.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 1 | |
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