Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Semiárido.
Data corrente:  15/09/2004
Data da última atualização:  07/02/2018
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  LEAO, P. C. de S.; SILVA, E. E. G. da.
Afiliação:  PATRICIA COELHO DE SOUZA LEAO, CPATSA; Emanuel Elder Gomes da Silva.
Título:  Budding and fruitifulness of seedles grapes in the São Francisco river Valley.
Ano de publicação:  2003
Fonte/Imprenta:  Proceedings of the Interamerican Society for Tropical Horticulture, Miami, v. 47, p. 268-271, out. 2003.
Idioma:  Inglês
Notas:  Edição de 49th Annual Meeting International Society for Tropical Horticulture, Fortaleza, Ago.Set. 2003.
Conteúdo:  Aiming to evaluate the bud burst perecntage and frultifulness index of tive varieties of seedless grape in tive different pruning dates, an experiment was carried out in the Experimental Station of Bebedouro, of Scrni-arid Embrapa, in Petrolina-PE. The varieties were Perlette, Thompson Seedless, Marroo Seedless, Catalunha and Superior Seedlcss, and the pruning times were from: 12/18 to 12/19/2000; 06/18 to 06/21/200 I; 10/23 to 10/29/200 I; O I/29 to 02/05/2002 and 04/08 to 04/12/2002. The best results for budding and fruitfulness were obtained in the Marroo Seedless and Pcrlcttc varictics, bcing favored by pruning in June 2001 and Apri! 2002 in most of the varieties.
Palavras-Chave:  Uva sem sementes; Vale do São Francisco.
Thesagro:  Brotacao; Enxerto; Frutificação; Uva; Variedade.
Thesaurus Nal:  Grapes.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/159155/1/id-30183.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Semiárido (CPATSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPATSA30183 - 1UPCAA - PP0014200142
Voltar






Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Clima Temperado.
Data corrente:  04/04/2018
Data da última atualização:  08/05/2018
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  GABBI, A. M.; MCMANUS, C. M.; MARQUES, L. T.; ABREU, A. S.; MACHADO, S. C.; ZANELA, M. B.; BARBOSA, R. S.; FISCHER, V.
Afiliação:  A.M. Gabbi; C.M. McManus; L.T. Marques; A.S. Abreu; S.C. Machado; MAIRA BALBINOTTI ZANELA, CPACT; R.S. Barbosa; V. Fischer.
Título:  Different levels of supplied energy for lactating cows affect physicochemical attributes of milk.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Journal of Animal and Feed Sciences, v. 27, p. 11-17, 2018.
DOI:  https://doi.org/10.22358/jafs/83703/2018
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Ethanol stability; Feeding; Total digestible nutrients.
Thesaurus NAL:  dairy cows; factor analysis; milk composition.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/174995/1/Zanela-Gabbi-et-al-2018.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Clima Temperado (CPACT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPACT20527 - 1UPCAP - DD
Fechar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional