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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agropecuária Oeste. |
Data corrente: |
11/11/2014 |
Data da última atualização: |
11/11/2014 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, S. A. dos; ALVES, M. E. dos S.; PALHARINI, W. G.; MARSCHALL, I. R.; MARQUES, R. F.; SILVA, C. J. da; CONCENCO, G. |
Afiliação: |
SABRINA ALVES DOS SANTOS, GRADUANDA EM BIOLOGIA - UNIGRAN; MAXWELL ELIÉZER DOS SANTOS ALVES, GRADUANDO EM AGRONOMIA - FACULDADES ANHANGUERA DE DOURADOS; WAGGNER GOMES PALHARINI, GRADUANDO EM AGRONOMIA - FACULDADES ANHANGUERA DE DOURADOS; ILCE ROJAS MARSCHALL, GRADUANDO EM AGRONOMIA - FACULDADES ANHANGUERA DE DOURADOS; RODOLPHO FREIRE MARQUES, DOUTORANDO EM AGRONOMIA UFGD; CESAR JOSE DA SILVA, CPAO; GERMANI CONCENCO, CPAO. |
Título: |
Banco de sementes de plantas daninhas em áreas de pinhão-manso consorciado com culturas nas entrelinhas. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: JORNADA DE INICIAÇÃO À PESQUISA DA EMBRAPA, 2014, Dourados. Resumos... Brasília, DF: Embrapa, 2014. 1 CD-ROM; JIPE 2014. |
ISBN: |
978-85-7035-366-5 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Planta daninha. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/111369/1/10-banco-sabrina.pdf
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Marc: |
LEADER 00712nam a2200193 a 4500 001 1999692 005 2014-11-11 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 020 $a978-85-7035-366-5 100 1 $aSANTOS, S. A. dos 245 $aBanco de sementes de plantas daninhas em áreas de pinhão-manso consorciado com culturas nas entrelinhas.$h[electronic resource] 260 $aIn: JORNADA DE INICIAÇÃO À PESQUISA DA EMBRAPA, 2014, Dourados. Resumos... Brasília, DF: Embrapa, 2014. 1 CD-ROM; JIPE 2014.$c2014 653 $aPlanta daninha 700 1 $aALVES, M. E. dos S. 700 1 $aPALHARINI, W. G. 700 1 $aMARSCHALL, I. R. 700 1 $aMARQUES, R. F. 700 1 $aSILVA, C. J. da 700 1 $aCONCENCO, G.
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Registro original: |
Embrapa Agropecuária Oeste (CPAO) |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
16/10/2019 |
Data da última atualização: |
21/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
SANTOS, W. M.; NOBRE, M. S. de C.; CAVALCANTI, M. T.; SANTOS, K. M. O. dos; FIGUEIREDO, H. O. S.; BURITI, F. C. |
Afiliação: |
Widson Michael Santos, UEPB; Michelangela Suelleny de Caldas Nobre, UEPB; UFPE; Mônica Tejo Cavalcanti, UFCG; KARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CTAA; HEVILA OLIVEIRA SALLES FIGUEIREDO, CNPC; Flávia Carolina Buriti, UEPB. |
Título: |
Proteolysis of reconstituted goat whey fermented by Streptococcus thermophilus in co-culture with commercial probiotic lactobacillus strains. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Dairy Technology, v. 70, p. 1-10, 2019. |
DOI: |
10.1111/1471-0307.12621 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Reconstituted goat whey was fermented with the starter Streptococcus thermophilus TA-40 in coculture with four probiotic adjuncts (independent treatments): Lactobacillus casei BGP93 (T1), Lactobacillus paracasei BGP1 (T2), Lb. paracasei LPC37 (T3) and Lactobacillus rhamnosus LR32 (T4). Lactobacillus populations were higher than 7 log cfu/mL after fermentation and storage. Proteolysis increased significantly (P < 0.05) during fermentation in all trials. Relative amount of low-molecular-weight protein fractions (<6.5 kDa) increased in goat whey trials with T1, T3 and T4 during fermentation and storage. The goat whey powder was considered a potential substrate for starter and probiotic cultures, which raised the opportunities to upgrade this by-product into a functional food. |
Palavras-Chave: |
By-product upgrading; Functional food; Goat dairy products; SDS-PAGE. |
Categoria do assunto: |
-- L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01587naa a2200241 a 4500 001 2113157 005 2019-10-21 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1111/1471-0307.12621$2DOI 100 1 $aSANTOS, W. M. 245 $aProteolysis of reconstituted goat whey fermented by Streptococcus thermophilus in co-culture with commercial probiotic lactobacillus strains.$h[electronic resource] 260 $c2019 520 $aReconstituted goat whey was fermented with the starter Streptococcus thermophilus TA-40 in coculture with four probiotic adjuncts (independent treatments): Lactobacillus casei BGP93 (T1), Lactobacillus paracasei BGP1 (T2), Lb. paracasei LPC37 (T3) and Lactobacillus rhamnosus LR32 (T4). Lactobacillus populations were higher than 7 log cfu/mL after fermentation and storage. Proteolysis increased significantly (P < 0.05) during fermentation in all trials. Relative amount of low-molecular-weight protein fractions (<6.5 kDa) increased in goat whey trials with T1, T3 and T4 during fermentation and storage. The goat whey powder was considered a potential substrate for starter and probiotic cultures, which raised the opportunities to upgrade this by-product into a functional food. 653 $aBy-product upgrading 653 $aFunctional food 653 $aGoat dairy products 653 $aSDS-PAGE 700 1 $aNOBRE, M. S. de C. 700 1 $aCAVALCANTI, M. T. 700 1 $aSANTOS, K. M. O. dos 700 1 $aFIGUEIREDO, H. O. S. 700 1 $aBURITI, F. C. 773 $tInternational Journal of Dairy Technology$gv. 70, p. 1-10, 2019.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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