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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
22/02/2016 |
Data da última atualização: |
21/12/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BARROS, J. Q.; LIMA, P. C. P.; SOUZA, D. R. M. de; ALMEIDA, R. dos S.; SILVA, A. O. da; SILVA, D. J. |
Afiliação: |
JULIANA QUIXABA BARROS, Bolsista PIBIC/FACEPE; PALLOMA CAVALCANTE PEREIRA LIMA, Bolsista PIBIC/CNPq; DIOGO RONIELSON MARINHO DE SOUZA, Graduando da UPE; RENATA DOS SANTOS ALMEIDA, Graduando do IF Sertão-PE, Petrolina, PE; ALEXSANDRO OLIVEIRA DA SILVA, Bolsista DCR; DAVI JOSE SILVA, CPATSA. |
Título: |
Efeito de doses de nitrogênio e potássio nos tecidos da videira de vinho. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO DE FRUTICULTURA DO VALE DO SÃO FRANCISCO, 1., 2015, Juazeiro. Resumos... Petrolina: UNIVASF: 2015. |
Páginas: |
p. 313-318. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
O objetivo deste trabalho foi avaliar os efeitos de doses crescentes de nitrogênio e potássio nos tecidos da videira de vinho. |
Palavras-Chave: |
Vitivinicultura. |
Thesagro: |
Adubação; Nitrogênio; Potássio; Uva; Vitis Vinifera. |
Thesaurus Nal: |
Grapes; Nitrogen; Potassium; Vitis. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/139626/1/Arquivo-14.pdf
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Marc: |
LEADER 00998nam a2200301 a 4500 001 2037911 005 2023-12-21 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARROS, J. Q. 245 $aEfeito de doses de nitrogênio e potássio nos tecidos da videira de vinho.$h[electronic resource] 260 $aIn: SIMPÓSIO DE FRUTICULTURA DO VALE DO SÃO FRANCISCO, 1., 2015, Juazeiro. Resumos... Petrolina: UNIVASF: 2015.$c2015 300 $ap. 313-318. 520 $aO objetivo deste trabalho foi avaliar os efeitos de doses crescentes de nitrogênio e potássio nos tecidos da videira de vinho. 650 $aGrapes 650 $aNitrogen 650 $aPotassium 650 $aVitis 650 $aAdubação 650 $aNitrogênio 650 $aPotássio 650 $aUva 650 $aVitis Vinifera 653 $aVitivinicultura 700 1 $aLIMA, P. C. P. 700 1 $aSOUZA, D. R. M. de 700 1 $aALMEIDA, R. dos S. 700 1 $aSILVA, A. O. da 700 1 $aSILVA, D. J.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
20/03/2017 |
Data da última atualização: |
20/03/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PEREIRA, L. L.; GUARÇONI, R. C.; FERRAO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da; CATEN, C. S. ten. |
Afiliação: |
LUCAS LOUZADA PEREIRA, UFRGS; ROGÉRIO CARVALHO GUARÇONI, INCAPER; MARIA AMELIA GAVA FERRAO, SAPC; AYMBIRE FRANCISCO A DA FONSECA, SAPC; CARLA SCHWENGBER ten CATEN, UFRGS. |
Título: |
Los caminhos de la calidad, un estudio sobre la visión de expertos y productores rurales a respeto de procesos y tecnologías. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO INTERNACIONAL DE CONHECIMENTO E INOVAÇÃO, 6., 2016. Bogotá, Colômbia. Acelerar a Inovação: fator decisivo para o Desenvolvimento Social. anais... Florianópolis: EGC – Engenharia do Conhecimento – UFSC, 2016 |
Idioma: |
Espanhol |
Conteúdo: |
The production of special coffees consists of an art, employing different management and production and processing systems, to obtain the most advantageous results regarding final product quality. Several factors interact during the production cycle being, almost always, essential to obtain a product with better quality or, on the other hand, for its deterioration. This work aims to study and quantify the perception of the degree of importance of various forms and methods for the production of special coffees, from producers and experts, in the mountain regions of Espírito Santo. As methodology to understand the processes adopted by producers and indicated by experts, we used a questionnaire with closed questions, being the questionnaire validated by Cronbach's Alpha. After instrument validation, data were analyzed by t test, for analysis and comparison of the studied groups. The results indicate that some processes have no homogeneity between experts and producers of special coffees, indicating gaps which need to be better understood and studied. The harvest, wet processing, storage and technical assistance constructs were more homogeneous among the studied group, indicating that various techniques are rooted between experts and producers of special coffees. |
Palavras-Chave: |
Cronbach's alpha; Métodos de Produção; Mountain regions of Espírito Santo; Production Methods; Região de montanha do Espírito Santo; Special Coffees. |
Thesagro: |
Café. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/157797/1/Los-caminos-de-la-calidad.pdf
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Marc: |
LEADER 02269nam a2200241 a 4500 001 2067277 005 2017-03-20 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPEREIRA, L. L. 245 $aLos caminhos de la calidad, un estudio sobre la visión de expertos y productores rurales a respeto de procesos y tecnologías.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO INTERNACIONAL DE CONHECIMENTO E INOVAÇÃO, 6., 2016. Bogotá, Colômbia. Acelerar a Inovação: fator decisivo para o Desenvolvimento Social. anais... Florianópolis: EGC – Engenharia do Conhecimento – UFSC$c2016 520 $aThe production of special coffees consists of an art, employing different management and production and processing systems, to obtain the most advantageous results regarding final product quality. Several factors interact during the production cycle being, almost always, essential to obtain a product with better quality or, on the other hand, for its deterioration. This work aims to study and quantify the perception of the degree of importance of various forms and methods for the production of special coffees, from producers and experts, in the mountain regions of Espírito Santo. As methodology to understand the processes adopted by producers and indicated by experts, we used a questionnaire with closed questions, being the questionnaire validated by Cronbach's Alpha. After instrument validation, data were analyzed by t test, for analysis and comparison of the studied groups. The results indicate that some processes have no homogeneity between experts and producers of special coffees, indicating gaps which need to be better understood and studied. The harvest, wet processing, storage and technical assistance constructs were more homogeneous among the studied group, indicating that various techniques are rooted between experts and producers of special coffees. 650 $aCafé 653 $aCronbach's alpha 653 $aMétodos de Produção 653 $aMountain regions of Espírito Santo 653 $aProduction Methods 653 $aRegião de montanha do Espírito Santo 653 $aSpecial Coffees 700 1 $aGUARÇONI, R. C. 700 1 $aFERRAO, M. A. G. 700 1 $aFONSECA, A. F. A. da 700 1 $aCATEN, C. S. ten
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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