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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Cerrados.
Data corrente:  15/01/1998
Data da última atualização:  09/01/2007
Autoria:  SCHOONHOVEN, A. van; VOYSEST, O. (ed.).
Título:  Common beans: research for crop improvement.
Ano de publicação:  1993
Fonte/Imprenta:  Wallingford: CAB / Cali: CIAT, 1993.
Páginas:  980p.
ISBN:  958-9183-24-7
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Origin, domestication, and evolution of the common bean (Phaseolus vulgaris L.). Systematics and morphology. Bean cultivars: classes and commercial seed types. CIAT's world phaseolus collection. Bean genetics. Physiology of yield potential and stress tolerance. Breeding for seed yield. Adaptation to photoperiod. Breeding for adaptation to drought. Breeding for disease resistance. Breeding for insect resistance in beans. Genetic improvement of food quality. Bean cropping systems in the tropics and subtropics and their determinants. The agronomy of intercropping with beans. Bean agronomy in monoculture. Snap bean production in the tropics: implications for genetic improvement. Onfarm research. Onfarm research in the great lakes region of Africa.
Palavras-Chave:  Plant diseases.
Thesagro:  Doença; Feijão; Fisiologia; Melhoramento; Morfologia Vegetal; Phaseolus Vulgaris; Praga; Variedade.
Thesaurus Nal:  kidney beans; pests; plant anatomy; plant breeding; plant physiology; varieties.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Cerrados (CPAC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAC14657 - 1ADCLV - --635.652S372c1998.00043
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Instrumentação.
Data corrente:  08/10/2018
Data da última atualização:  19/05/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  FERREIRA, L. F.; ABREU, G. F. de; LAGO, A. M. T.; FIGUEIREDO, L. P.; BORÉM, F. M.; MARTINS, M. A.; BORGES, S. V.; DIAS, M. V.
Afiliação:  MARIA ALICE MARTINS, CNPDIA.
Título:  Development and application of biopolymer coatings to specialty green coffee beans: Influence on water content, color and sensory quality.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  LWT - Food Science and Technology, v. 96, p. 274-280, 2018.
ISSN:  0023-6438
DOI:  10.1016/j.lwt.2018.05.037
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  Application of edible coatings; Coffee quality; Conservation of beans.
Thesaurus NAL:  Storage.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/184085/1/Development-and-application-of-biopolymer-coatings-to-specialty-green-coffee-beans.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Instrumentação (CNPDIA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPDIA16885 - 1UPCAP - DDPROCI.18-01042018.00135
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