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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
18/07/1995 |
Data da última atualização: |
18/07/1995 |
Autoria: |
YAMADA, M.; YAMANE, H.; SATO, A.; HIRAKAWA, N.; WANG, R. |
Afiliação: |
Akitsu Branch, Fruit Tree Research Station, MAFF, Akitsu. |
Título: |
Variations in fruit Ripening Time, Fruit Weight and Soluble Solids Content of Oriental Persimmon Cultivars Native to Japan. |
Ano de publicação: |
1994 |
Fonte/Imprenta: |
J.Japan Soc.Hort. Sci., v.63, n.3, p.485-491, 1994. |
Idioma: |
Espanhol |
Conteúdo: |
one hundred and eighty-eight cultivars of oriental persimmon (Diospyros RARI Thunb) native to Japan were evaluated for fruit ripening time (FRT), fruit weight (FW), and soluble solids content (SSC). A high heritability for each of these traits was conserved in this population; the overall mean and SD of FRT, FW and SSC were early to mid-November and 15 days. 200 g and 72 g , and 17.0% and 1.0%, respectively. Subgroups of PCA (pollination constant-astringent) and PVNA (pollination variant-nanastringent) showed wide variations for each trait. As to mean values, the PVNA group had slightly earlier FRT and higher SSC than the PCA group but their FW were similar. |
Palavras-Chave: |
Germosplasma. |
Thesagro: |
Genética; Hibridação; Maturação; Melhoramento; População; Pós-Colheita. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Biblioteca |
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Registros recuperados : 33 | |
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Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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18. | | ROBERTO, S. R.; ASSIS, A. M. de; YAMAMOTO, L. Y.; MIOTTO, L. C. V.; KOYAMA, R.; SATO, A. J.; BORGES, R. de S. Ethephon use and application timing of abscisic acid for improving color of 'Rubi' table grape. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 48, n. 7, p. 797-800, jul. 2013. Notas científicas.
Título em português: Uso do etefon e épocas de aplicação do ácido abscísico para melhorar a cor da uva de mesa 'Rubi'.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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19. | | MANFIO, C. E.; SATO, A. Y.; MOTOIKE, S. Y.; LOPES, F. de a.; LAVIOLA, B. G.; CONCEIÇÃO, L. D. H. C. S. DA. Diversidade genética ente progênies de macaúba na fase de muda. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 6., 2011, Búzios. Panorama atual e perspectivas do melhoramento de plantas no Brasil: anais. [Búzios]: SBMP, 2011. Não paginado.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia; Embrapa Cerrados. |
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20. | | COSTA, M. P. da; LAMEIRA, O. A.; PINTO, J. E. B. P.; SATO, A. Y.; DECHAMPS, C.; INNECCO, R.; RODRIGUES, B. M.; CARVALHO, D. G. Efeito dos reguladores de crescimento na formação de plantas de Cephaelis ipecauanha A. Richard por cultura de tecidos. Revista Brasileira de Fisiologia Vegetal, v. 5, n. 1, p. 108, 1993. Resumo.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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