Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
09/03/2016 |
Data da última atualização: |
09/03/2016 |
Autoria: |
PIZZILLO, M.; FERRARA, V.; AGOGLIA, E.; CALANDRELLI, M.; RUBINO, R. |
Título: |
Characterisation of "Cacioricotta" the only traditional goat cheese of Southern Italy. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 355. |
ISBN: |
2841480380 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Cacioricotta; Queijo de cabra. |
Thesagro: |
Caprino. |
Thesaurus Nal: |
Goat cheese. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00679nam a2200205 a 4500 001 2040365 005 2016-03-09 008 2000 bl uuuu u0uu1 u #d 020 $a2841480380 100 1 $aPIZZILLO, M. 245 $aCharacterisation of "Cacioricotta" the only traditional goat cheese of Southern Italy. 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 355.$c2000 650 $aGoat cheese 650 $aCaprino 653 $aCacioricotta 653 $aQueijo de cabra 700 1 $aFERRARA, V. 700 1 $aAGOGLIA, E. 700 1 $aCALANDRELLI, M. 700 1 $aRUBINO, R.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|