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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
24/01/2013 |
Data da última atualização: |
01/02/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SAATH, R.; GIOMO, G. S.; BORÉM, F. M.; BIAGGIONI, M. A. M.; ROSA, S. D. V. F. da; BROETTO, F. |
Afiliação: |
RENI SAATH, IAC; GERSON S. GIOMO, IAC; FLÁVIO M. BORÉM, UFLA; MARCO A. M. BIAGGIONI, UNESP; STTELA DELLYZETE VEIGA F DA ROSA, SAPC; FERNANDO BROETTO, UNESP. |
Título: |
Sensory quality alterations and activity of lea proteins during the coffee beans storage. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee, 2012. |
Páginas: |
p. 137 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The intrinsic quality of coffee is an important factor for the price determination at market. The main quality changes of coffee beans during the storage period are associated to fluctuations in temperature and relative humidity of the storage environment that affect the intensity and speed of the grain deterioration. The oxidative process occurs when there is imbalance between the antioxidant defense system and the production of reactive species of oxygen and nitrogen. |
Palavras-Chave: |
Armazenamento do café; Café arabica; Coffee; Qualidade do grão; Qualidade fisiológica e sensorial. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01303nam a2200241 a 4500 001 1946230 005 2013-02-01 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSAATH, R. 245 $aSensory quality alterations and activity of lea proteins during the coffee beans storage.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 24., 2012, Costa Rica. Programme & abstracts. [S.l.]: Association for Science and Information on Coffee$c2012 300 $ap. 137 520 $aThe intrinsic quality of coffee is an important factor for the price determination at market. The main quality changes of coffee beans during the storage period are associated to fluctuations in temperature and relative humidity of the storage environment that affect the intensity and speed of the grain deterioration. The oxidative process occurs when there is imbalance between the antioxidant defense system and the production of reactive species of oxygen and nitrogen. 653 $aArmazenamento do café 653 $aCafé arabica 653 $aCoffee 653 $aQualidade do grão 653 $aQualidade fisiológica e sensorial 700 1 $aGIOMO, G. S. 700 1 $aBORÉM, F. M. 700 1 $aBIAGGIONI, M. A. M. 700 1 $aROSA, S. D. V. F. da 700 1 $aBROETTO, F.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
10/06/1999 |
Data da última atualização: |
10/06/1999 |
Autoria: |
MIRANDA, J. E. C.; BOITEUX, L. S.; COSTA JUNIOR, A. P.; SILVA, J. B. C.; MEDEIROS, J. C. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPH, Brasilia, DF. |
Título: |
Avaliacao de cultivares e hibridos de tomate industrial em area sob pivo em Paracatu, Minas Gerais. |
Ano de publicação: |
1991 |
Fonte/Imprenta: |
Horticultura Brasileira, Brasilia, v.9, n.1, p.48, maio 1991. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Resumo. |
Palavras-Chave: |
Brasil; Competition; Minas Gerais; Paracatu; Processing tomato; Tomate industrial. |
Thesagro: |
Cerrado; Competição de Variedade; Hibrido; Lycopersicon Esculentum. |
Thesaurus NAL: |
Brazil; hybrids; varieties. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00902naa a2200325 a 4500 001 1764595 005 1999-06-10 008 1991 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMIRANDA, J. E. C. 245 $aAvaliacao de cultivares e hibridos de tomate industrial em area sob pivo em Paracatu, Minas Gerais. 260 $c1991 500 $aResumo. 650 $aBrazil 650 $ahybrids 650 $avarieties 650 $aCerrado 650 $aCompetição de Variedade 650 $aHibrido 650 $aLycopersicon Esculentum 653 $aBrasil 653 $aCompetition 653 $aMinas Gerais 653 $aParacatu 653 $aProcessing tomato 653 $aTomate industrial 700 1 $aBOITEUX, L. S. 700 1 $aCOSTA JUNIOR, A. P. 700 1 $aSILVA, J. B. C. 700 1 $aMEDEIROS, J. C. 773 $tHorticultura Brasileira, Brasilia$gv.9, n.1, p.48, maio 1991.
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Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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