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Registros recuperados : 6 | |
4. | | NAVA, D. E.; TORRES, M. L. G.; RODRIGUES, M. D. L.; BENTO, J. M. S.; PARRA, J. R. P. Biology of diaphorina citri (Hem., Psyllidae) on dierent hosts and at dierent temperatures. Journal of Applied Entomology, Hamburg, v.131, n. 9, p. 709-715, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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5. | | NAVA, D. E.; GOMEZ-TEORRES, M. L.; RODRIGUES, M. D.; BENTO, J. M. S.; HADDAD, M. L.; PARRA, J. R. P. The effects of host, geographic origin, and gender on the thermal requirements of Diaphorina citri (Hemiptera: Psyllidae). Environmental Entomology, College, v. 39, n. 2, p. 678-684, 2010. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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6. | | LIMA, A. C. V. D.; DIONISIO, A. P.; ABREU, F. A. P. de; SILVA, G. S. D.; LIMA JUNIOR, R. D.; MAGALHAES, H. C. R.; GARRUTI, D. dos S.; ARAUJO, I. M. da S.; ARTUR, A. G.; TANIGUCHI, C. A. K.; RODRIGUES, M. D. C. P.; ZOCOLO, G. J. Microfiltered red-purple pitaya colorant: UPLC-ESI-QTOF-MSE-based metabolic profile and its potential application as a natural food ingredient. Food Chemistry, v. 330, art. no. 127222, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registros recuperados : 6 | |
3. | | NAVA, D. E.; TORRES, M. L. G.; RODRIGUES, M. D. L.; BENTO, J. M. S.; PARRA, J. R. P. Biology of diaphorina citri (Hem., Psyllidae) on dierent hosts and at dierent temperatures. Journal of Applied Entomology, Hamburg, v.131, n. 9, p. 709-715, 2007.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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5. | | NAVA, D. E.; GOMEZ-TEORRES, M. L.; RODRIGUES, M. D.; BENTO, J. M. S.; HADDAD, M. L.; PARRA, J. R. P. The effects of host, geographic origin, and gender on the thermal requirements of Diaphorina citri (Hemiptera: Psyllidae). Environmental Entomology, College, v. 39, n. 2, p. 678-684, 2010.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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6. | | LIMA, A. C. V. D.; DIONISIO, A. P.; ABREU, F. A. P. de; SILVA, G. S. D.; LIMA JUNIOR, R. D.; MAGALHAES, H. C. R.; GARRUTI, D. dos S.; ARAUJO, I. M. da S.; ARTUR, A. G.; TANIGUCHI, C. A. K.; RODRIGUES, M. D. C. P.; ZOCOLO, G. J. Microfiltered red-purple pitaya colorant: UPLC-ESI-QTOF-MSE-based metabolic profile and its potential application as a natural food ingredient. Food Chemistry, v. 330, art. no. 127222, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 6 | |
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