Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  01/08/1992
Data da última atualização:  16/11/2023
Autoria:  ROBINSON, J. J.; ORSKOV, E. R.
Título:  An integrated approach to improving the biological efficiency of sheep meat production.
Ano de publicação:  1975
Fonte/Imprenta:  World Review of Animal Production, v. 11, n. 3, p. 63-76, 1975.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Lamb production over a period of five breeding cycles, all at a reduced lambing interval of seven months, for Finn x Dorset Horn ewes. (From Robinson, Fraser and McHattie, 1975). Effect of processing of different cereals on food utilization by lambs. (From Orskov, Fraser and McHattie, 1974). Example of composition of protein concentrate for inclusion in whole grain diets at.
Palavras-Chave:  Prolificacy.
Thesagro:  Carne; Ovino; Produção.
Thesaurus Nal:  Body size; Ewes; Feed conversion; Meat production; Sheep meat; Slaughter weight; Specific growth rate.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC7243 - 1ADDAP - PPSP 02799SP 02799
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional