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Registros recuperados : 2 | |
2. | | ROA, Y. H. H.; FRUETT, F.; ANTONIOLLI, L. R.; OLIVEIRA, T. C. de; POLETTO, F. E. B.; FERREIRA, M. D. Impact measurement on apple and orange packinghouses using a wirelles instrumented sphere. Chemical engineering transactions, Milano, v. 44, p. 97-102, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
18/01/2011 |
Data da última atualização: |
31/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CARBONNEAU, A.; CARGNELLO, G.; OJEDA, H.; TONIETTO, J.; SCHULTZ, H. |
Afiliação: |
A. CARBONNEAU, Montpellier SupAgro; GIOVANNI CARGNELLO, ENTECRA; HERNAN OJEDA, Montpellier SupAgro; JORGE TONIETTO, CNPUV; H. SCHULTZ. |
Título: |
Synthesis of the contribution of the GiESCO (group of International Experts of vitivinicultural Systems for CoOperation) to the study of terroirs. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL TERROIR CONGRESS, 8., Soave, 2010. Proceedings... Conegliano: CRA-VIT, 2010. |
Páginas: |
p. 16-21. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Since 1998, the GiESCO (previously named GESCO: Groupe d?Etude des Systèmes deCOnduite de la vigne) has provided the scientific community with relevant contributions tothe study of terroirs. Here is a synthesis of the main terroir-related fields and the major ideasthe GiESCO has developed: Basic Terroir Unit and climate, Vine Ecophysiology andmicroclimate ? moderate drought, Vineyard heterogeneity and new technologies, ViticulturalTerroir Unit and canopy management, Terroir ? Territory and man. |
Palavras-Chave: |
GiESCO; Terroir. |
Thesagro: |
Clima; Produção; Solo; Uva; Vinho; Viticultura. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/25674/1/TONIETTOterroir8-1-16.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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