|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
28/10/2010 |
Data da última atualização: |
25/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
DEQUIGIOVANNI, G.; QUECINI, V.; RITSCHEL, P. S. |
Afiliação: |
GABRIEL DEQUIGIOVANNI, CNPUV (bolsista); VERA MARIA QUECINI, CNPUV; PATRICIA SILVA RITSCHEL, CNPUV. |
Título: |
In silico SNP detection for genes of the anthocyanin metabolism in Vitis. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GRAPEVINE BREEDING AND GENETICS, 10., 2010, Geneva. Program and abstracts. [S.l.]: ISHS: Cornell University: USDA, [2010]. |
Páginas: |
p. 106. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo P-30. |
Conteúdo: |
Grape flavonoids, especially anthocyanins, are important contributors to color, taste, antioxidant and nutraceutical properties ? such as protection against cardiovascular diseases and cancer ? for fresh fruit and processed products. Breeding programs and wild Vitis germplasm banks include a wide genetic variation in anthocyanin biosynthesis, and metabolism-associated traits, indicating a complex genetic control of the process throughout plant development. |
Palavras-Chave: |
Sequenciamento genético. |
Thesagro: |
Antioxidante; Antocianina; Biologia molecular; Flavonóide; Genética; Uva; Variação Genética; Variedade; Viticultura. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/195288/1/IN-SILICO-SNP.pdf
|
Marc: |
LEADER 01334nam a2200277 a 4500 001 1865522 005 2019-10-25 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aDEQUIGIOVANNI, G. 245 $aIn silico SNP detection for genes of the anthocyanin metabolism in Vitis.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GRAPEVINE BREEDING AND GENETICS, 10., 2010, Geneva. Program and abstracts. [S.l.]: ISHS: Cornell University: USDA, [2010].$c2010 300 $ap. 106. 500 $aResumo P-30. 520 $aGrape flavonoids, especially anthocyanins, are important contributors to color, taste, antioxidant and nutraceutical properties ? such as protection against cardiovascular diseases and cancer ? for fresh fruit and processed products. Breeding programs and wild Vitis germplasm banks include a wide genetic variation in anthocyanin biosynthesis, and metabolism-associated traits, indicating a complex genetic control of the process throughout plant development. 650 $aAntioxidante 650 $aAntocianina 650 $aBiologia molecular 650 $aFlavonóide 650 $aGenética 650 $aUva 650 $aVariação Genética 650 $aVariedade 650 $aViticultura 653 $aSequenciamento genético 700 1 $aQUECINI, V. 700 1 $aRITSCHEL, P. S.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
14/01/2014 |
Data da última atualização: |
09/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MATOS, J. E.; SANTOS, T. da S.; SILVA, R. S. da; CHAVES, M. S.; FREITAS, A. C. F. de; NASCIMENTO, P. S.; REZENDE, A. A.; CARNEIRO, P. C. F.; MARIA, A. N.; SANTOS, A. D. F.; SILVA JÚNIOR, A. C.; AZEVEDO, H. C. |
Afiliação: |
PAULO CESAR FALANGHE CARNEIRO, CPATC; ALEXANDRE NIZIO MARIA, CPATC; HYMERSON COSTA AZEVEDO, CPATC. |
Título: |
Efeito da adição de ácidos graxos poli-insaturados na dieta sobre aspectos quanti-qualitativos do sêmen de carneiros. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA E PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA TABULEIROS COSTEIROS, 3., 2013, Aracaju. Anais... Brasília, DF: Embrapa; Aracaju: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2013. |
Páginas: |
p. 48-55. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Santa Inês. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/95300/1/pag.-48.pdf
|
Marc: |
LEADER 00934nam a2200253 a 4500 001 1975933 005 2016-03-09 008 2013 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMATOS, J. E. 245 $aEfeito da adição de ácidos graxos poli-insaturados na dieta sobre aspectos quanti-qualitativos do sêmen de carneiros.$h[electronic resource] 260 $aIn: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA E PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA TABULEIROS COSTEIROS, 3., 2013, Aracaju. Anais... Brasília, DF: Embrapa; Aracaju: Embrapa Tabuleiros Costeiros$c2013 300 $ap. 48-55. 653 $aSanta Inês 700 1 $aSANTOS, T. da S. 700 1 $aSILVA, R. S. da 700 1 $aCHAVES, M. S. 700 1 $aFREITAS, A. C. F. de 700 1 $aNASCIMENTO, P. S. 700 1 $aREZENDE, A. A. 700 1 $aCARNEIRO, P. C. F. 700 1 $aMARIA, A. N. 700 1 $aSANTOS, A. D. F. 700 1 $aSILVA JÚNIOR, A. C. 700 1 $aAZEVEDO, H. C.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|