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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
09/05/2016 |
Data da última atualização: |
09/05/2016 |
Autoria: |
RICHARDS, L. A. (ed.). |
Afiliação: |
L. A. RICHARDS. |
Título: |
Diagnosis and improvement of saline and alkali soils. |
Ano de publicação: |
1973 |
Fonte/Imprenta: |
New Delhi: Oxford, 1973. |
Páginas: |
160 p. |
Descrição Física: |
il. |
Série: |
(USDA. Agriculture handbook, 60). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Origin and nature of saline and alkali soils. Determination of the properties of sline and alkali soils. Improvement and management of soils in arid and semiarid regions in relation to salinity and alkali. Plant response and crop selection for saline and alkali soills. Quality of irrigation water. Methods for soil characterization. Methods of plant culture and plant analysis. Methods of analysis of irrigation waters. |
Thesagro: |
Solo alcalino; Solo salino. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 181 | |
181. | | VIEIRA, A. H.; BALTHAZAR, C. F.; GUIMARÃES, J. T.; ROCHA, R. S.; PAGANI, M. M.; ESMERINO, E. A.; SILVA, M. C; RAICES, R. S. L.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C.; WALTER, E. H. M.; FREITAS, M. Q.; CRUZ, A. G. Advantages of microfiltration processing of goat whey orange juice beverage. Food Reserach International, v. 132, n. 109060, 8 p. 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 181 | |
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