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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
29/01/2002 |
Data da última atualização: |
29/01/2002 |
Autoria: |
LEAL, M. C.; RAMIREZ M. A. O. |
Título: |
Adaptabilidade de la pina cv. Espanola Roja al procesamiento industrial |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
Rev. Fac. Agron. (Maracay)v.25, p.95-103, 1999. |
Idioma: |
Espanhol |
Conteúdo: |
Physical, chemical, and microbiological stability of 'Red Spanish'pineapple (Ananas comosus) chunks frozen with liquid nitrogen and stored at freezing temperatures for 0,30,60, and 120 days,was studied, as well as its suitability for making canned fruit coktail.The mean of physical and chemical values on fresh and frozen stored pineapple, during 120 days were:Total sugars 7.65 to 6.83%, titrable acidity 0.47 to 0.30%, ph 3.20 to 3.53, total solids 10.99 to 10.41, texture 8.04 to 8.44mm of penetration, weight loss 1.26 to 1.77%, ascorbic acid 11.63 to 10.13 mg/100g, and reducing sugars 4.61 to 3.79%. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
29/01/2003 |
Data da última atualização: |
05/05/2022 |
Autoria: |
PINTO, F. G. da S.; FUNGARO, M. H. P.; FERREIRA, J. M.; VALADARES-INGLIS, M. C.; FURLANETO, M. C. |
Título: |
Genetic variation in the cuticle-degrading protease activity of the entomopathogen Metarhizium flalvoviride. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Genetics and Molecular Biology, Ribeirao Preto, v. 25, n. 2, 2002. |
Idioma: |
Inglês |
Thesagro: |
Variação Genética. |
Thesaurus NAL: |
Metarhizium flavoviride. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/184555/1/document.pdf
|
Marc: |
LEADER 00625naa a2200181 a 4500 001 1184555 005 2022-05-05 008 2002 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPINTO, F. G. da S. 245 $aGenetic variation in the cuticle-degrading protease activity of the entomopathogen Metarhizium flalvoviride.$h[electronic resource] 260 $c2002 650 $aMetarhizium flavoviride 650 $aVariação Genética 700 1 $aFUNGARO, M. H. P. 700 1 $aFERREIRA, J. M. 700 1 $aVALADARES-INGLIS, M. C. 700 1 $aFURLANETO, M. C. 773 $tGenetics and Molecular Biology, Ribeirao Preto$gv. 25, n. 2, 2002.
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Registro original: |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia (CENARGEN) |
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